Hero Sistem Topluyor! :)

İttire kaktıra bir GTX760 ekleyebiliyorum fakat bütçede 100 TL'lik bir açık var onu nerden kıssam diye bakınıyorum.

Pekala. Ne için peki ? MSI'ın soğutması DIRECTCU II'den iyimi ?

Fiyat olarak Asus'a göre daha uygun olduğu için. Asus'un soğutması daha iyi fakat aralarıdaki fark etkisiz denilebilicek cinsten.

Son topladığın gtx 760 ekran kartı olan sistemi almalısın. Ve bütceni geçmek istemiyorsan powercolor r9 270x i alabilirsin.

760'lı sistem çok iyi. Eğer kasayı TT V3 takabilirsen eğer çok iyi olur. Eğer alamazsan sonra alırsın. Ama alırken de içindeki PSU'yu Vatan'a ver. Onu fiyattan düşsünler.

Bütçeyi haddinden fazla derecede aştım, PSU yerine v3 eklersem 60 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam yine bir ekleme olacak. Şimdilik sistemi kurayımda bir kasa alırım ileride PSU'suz. Hatta fiyattan kesicek bir yer arıyorum ama oda çıkmıyor. Elimdeki eski harddisk'i kullansam diyorum ama çok yavaş, bayağı eski.

O zaman ilerde alırsın TT V3.. Ama unutmayın içindeki PSU'yu çıkarttırın ve fiyattan düşüttürün.

Belli olmaz zaten boş kasa alacağım için Zalman, Cooler Master'in çok güzel modelleri var.

Eğer bütçe çok artmıyor ise TT V3 alabilirsin. Güzel kasa Eğer bütçe yeterse 400R - 500R güzel seçimler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…