Heroes and Generals kasma sorunu

Arkadaşlar bilgisayarıma Heroes and Generals indirdim fakat en düşük ayarlarda bile kasıyor. Ama sistemim oyunu rahatlıkla kaldırıyor. En fazla 24 FPS alıyorum. Battlefield 3'de bile 30-60 FPS arası alıyorum. Ama bu oyun acayip kasıyor. Yardım edebilir misiniz?

Black Squad alabilirsin günümüzde geçen p2w olmayan online bir oyundur, bir ara oynadım ama bana zor geldi bıraktım, fakat sarıyordu.
Black Squad 'ı oynuyordum cidden güzel bir FPS oyunu ama ben bu aralar daha çok 2. dünya savaşı temalı oyunları oynuyorum Battlefield 1 ve 5' i sistemim kaldırmadığı için alternatif oyunlar arıyorum

peki bu oyuna benzer online başka oyun onerir misiniz ?

Hocam neredeyse 1 yıl olmuş ya :D. Oyunu oynamıyorum ama indirirsem deneyeceğim.

Hocam neredeyse 1 yıl olmuş ya :D. Oyunu oynamıyorum ama indirirsem deneyeceğim.
Oyun çok güzel oldu açıkçası. Bence gerçekten ücretsiz olan tek oyun bu. İnsanı acayip bağımlısı yapıyor. Bu oyunun istediği sistem gereksinimlerine dikkat et yalnız.

Normalde kaynak çözünürlüğü 768p'ye alıp grafik ayarlarını en düşüğe çektiğimde 20 FPS alırdım HD Graphics ile, şimdi ise kaynak çözünürlüğü en düşüğe alsam bile 1 FPS alıyorum. O yüzden oyunu sildim. Zaten 5400RPM HDD ile map yüklenmesini bekleme ayrı bir mesele.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı