Ludwig Van Beethoven
Femtopat
Daha fazla
Merhabalar! Arkadaşlar Heroes & Generals oyun içinde 12FPS'i geçmiyor. Hatta bir keresinde 0FPS'te takılı kaldı, bütün seçenekleri denedim ve oyun içi ayarlardan kaynaklı olmadığını düşünüyorum çünkü bütün varyasyonları denedim oyunun kodlarına bile girdim ayrıca COH2 gibi Heroes & Generals'dan daha yüksek grafikli oyunları oynayabiliyordum ama şimdi bilgisayara format attıktan sonra onlarında performansları düşmeye başladı. Daha önceden diğer oyunlar dahil bu FPS problemleri yoktu.
Bütün sürücüleri güncelledim, DirectX12 yüklü, vcredist güncel ve oyunu uyumluluk modunda çalıştırdığımda da bir şey fark etmiyor.
Steam'i SSD'ye yüklemeyi denedim ama fark etmedi.
Hatta bir keresinde Heroes & Generals'ı açıp oyuna girdiğimde mavi ekran verip bilgisay kendini yeniden başlatmıştı. Ayrıca bilmediğim bir sebepten dolayı oyun içi grafikler tabiri caiz ise Unturned (çok kötü) grafiklerine dönüştü ve oyun içi grafik ayarlarında ne yaparsam yapayım doku kalitesi artmıyor.
Sistemim:
İşlemci: Intel(r) Core(tm)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz.
Takılı RAM: 4,00 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon (tm) R7 360 series - 2,00 GB.
HDD: 110 GB.
SSD: 110 GB.
*Pc masaüstü, Windows 10 HDD'ye kurulu.*
Oyun içi görüntü ve değerler.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bütün sürücüleri güncelledim, DirectX12 yüklü, vcredist güncel ve oyunu uyumluluk modunda çalıştırdığımda da bir şey fark etmiyor.
Steam'i SSD'ye yüklemeyi denedim ama fark etmedi.
Hatta bir keresinde Heroes & Generals'ı açıp oyuna girdiğimde mavi ekran verip bilgisay kendini yeniden başlatmıştı. Ayrıca bilmediğim bir sebepten dolayı oyun içi grafikler tabiri caiz ise Unturned (çok kötü) grafiklerine dönüştü ve oyun içi grafik ayarlarında ne yaparsam yapayım doku kalitesi artmıyor.
Sistemim:
İşlemci: Intel(r) Core(tm)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz.
Takılı RAM: 4,00 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon (tm) R7 360 series - 2,00 GB.
HDD: 110 GB.
SSD: 110 GB.
*Pc masaüstü, Windows 10 HDD'ye kurulu.*
Oyun içi görüntü ve değerler.
Şimdiden teşekkür ederim.