Heroes of Storm Developer Match

Ek olarak farklı maplerle kalmıyor. Map içinde değişik bölümler de var. Maden ve benzeri...

Ek olarak farklı maplerle kalmıyor. Map içinde değişik bölümler de var. Maden ve benzeri...
Aynen. Acaba aynısını Dota da uygulasa nasıl olur? Merak ettim. Birde şu counter olayı kahramana göre olursa Dota hala yerini korur mu?

Aynen. Acaba aynısını Dota da uygulasa nasıl olur? Merak ettim. Birde şu counter olayı kahramana göre olursa Dota hala yerini korur mu?

Blizzard'ın yaptığı dota serisinin devamı bir oyun varken üstelik çok daha iyi bir oyun gümbür gümbür geliyorum derken. Dota 2 ye bakan olmaz zaten Dota 1 daha fazla sevmişimdir dota 2 den.

Blizzard'ın yaptığı dota serisinin devamı bir oyun varken üstelik çok daha iyi bir oyun gümbür gümbür geliyorum derken. Dota 2 ye bakan olmaz zaten Dota 1 daha fazla sevmişimdir dota 2 den.
Dota 2 reklam yapmadı ki. Dota 1 deki çoğu karakter gelmedi bile. Daha tamamlanmadı yani. Yarım yamalak tek harita ile çıkardılar. Emin ol tam olarak çıkmış ve Güzel bir reklam olsaydı Host insanlara çok saçma gelecekti. Neyse Dotanın hala şansı var. Host çıkana kadar insanları etkilemesi lazım.Bu arada sabahtan beri yorumunu bekliyorum. Konuşacak kimse yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…