HeroMiners'ta gözüken hashrate ile Hive OS'ta görünen hashrate farklı

Yer
Washington D.C.
Arkadaşlar, Hive OS'ta 2 kartımın toplam Hashrate'i 2200 MH olarak gözüküyor ve sabit bu hızda kazıyor. Fakat yanında bir de pool hashrate sanırım öyle bir şey var orada hız 3440 MH olarak gözüküyor. Neredeyse benim kartların 2 katı hızda. Bu nedir? HeroMiners'ta bu 3440MH olan yazıyor benim hızım bu mu yoksa Hive OS'ta gözüken 2200MH mı? Tam anlayamadım, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Hesaplama yönteminde ufak farklılıklar olabilir veya poola bağlantı hızında sorun olabilir. Bence bağlantıdan dolayı gibi işlemlerin poola geç gittiği için hashraten düşük gibi geldi. Ssl ile bağlantı sağlıyorsan sslsiz Pool adresi dene sslsiz bağlanıyorsan ssl ile olan Pool adresini dene değişiklik olursa bağlantıdan dolayı. Değil ise bence poolda bir saçma durum var çünkü hashrate aynı olması gerekir.

Hesaplama yönteminde ufak farklılıklar olabilir veya poola bağlantı hızında sorun olabilir. Bence bağlantıdan dolayı gibi işlemlerin poola geç gittiği için hashraten düşük gibi geldi. SSL ile bağlantı sağlıyorsan SSL'siz Pool adresi dene SSL'siz bağlanıyorsan SSL ile olan Pool adresini dene değişiklik olursa bağlantıdan dolayı. Değil ise bence poolda bir saçma durum var çünkü hashrate aynı olması gerekir.

Hocam benim hashrateim sabit fakat bazen poolda düşüyor bazen daha yüksek çıkıyor sabit değil Ethernet ile bağlı sistem internette sorun olduğunuda sanmıyorum neden kaynaklanıyor olabilir? Birde bu ssl muhabbeti nedir?

Hocam benim hashrateim sabit fakat bazen poolda düşüyor bazen daha yüksek çıkıyor sabit değil Ethernet ile bağlı sistem internette sorun olduğunuda sanmıyorum neden kaynaklanıyor olabilir? Birde bu ssl muhabbeti nedir?
pool.pool.com:8080 mesela sslsiz diyelim pool.pool.com:8181 ssli mesela kullandığın poolun sitesinde var ssl olunca bağlantı şifrelenerek iletiliyor diğerinde şifrelenmeden fark bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı