Çözüldü HES Kodu kaldırılınca ne olacak?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
Kafamı kurcalayan bir soru var arkadaşlar. HES kodu kaldırıldı. Ama karantina kaldırılmadı. Hasta olanların evinde izole olması gerekirken AVM, işyeri gibi toplu alanlara girmesi halinde denetim nasıl yapılacak?

Maçlar ne olacak maçlar? Aşım yok, Trabzon maçına gitmek istiyorum. Mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorgulama kalkacak ama HES kodu ile karantina ve izolasyon devam edecek.
Dostum ben de onu diyorum. Adam hiç bir denetime takılmadan AVM'ye girdi mesela. O zaman ne olacak? Kim nereden bilecek o adamın evde olması gerektiğini?

Dostum ben de onu diyorum. Adam hiçbir denetime takılmadan AVM'ye girdi mesela. O zaman ne olacak? Kim nereden bilecek o adamın evde olması gerektiğini?

HES sorgusu ile kurumlara giriş kaldırıldı sadece kod kullanımı devam ediyor.
Maçlar ne olacak maçlar? Aşım yok, Trabzon maçına gitmek istiyorum. Mümkün müdür?

Evet mümkün zaten aşı zorunluluğu bir önceki kararda kaldırılmıştı.

HES sorgusu ile kurumlara giriş kaldırıldı sadece kod kullanımı devam ediyor.
Dostum sen sorumu anlamadın ki. Ben de onu diyorum. Karantinada olması gereken adam karantinayı ihlal edip AVM ve kurumlara giriş yaparsa ne olacak? Denetleyen olmayacak o adamı kim durduracak? Adam bende belirti yok diye kalkıp çıkacak dışarı. Karantinayı ihlal edecek adam hasta hasta AVM'ye gidecek oradaki sağlıklı insanlara da bulaştıracak diyelim. Vakalar birden patlamayacak mı?

Dostum sen sorumu anlamadın ki. Ben de onu diyorum. Karantinada olması gereken adam karantinayı ihlal edip AVM ve kurumlara giriş yaparsa ne olacak? Denetleyen olmayacak o adamı kim durduracak? Adam bende belirti yok diye kalkıp çıkacak dışarı. Karantinayı ihlal edecek adam hasta hasta AVM'ye gidecek oradaki sağlıklı insanlara da bulaştıracak diyelim. Vakalar birden patlamayacak mı?
Sağlık bakanlığı takip edecek ihlal durumunda karantina için özel belirlenmiş alanlarda ücreti kendisinden tahsil edilerek izolasyonu sağlanacak.

Sağlık bakanlığı takip edecek ihlal durumunda karantina için özel belirlenmiş alanlarda ücreti kendisinden tahsil edilerek izolasyonu sağlanacak.

Dostum 14 gün karantinam vardı. 2-3 gün denetime geldiler. Gelip bir kere bile beni özellikle görmediler. Her geldiklerinde uyuyordum ve zerre problem yaşamadım. İkamet adresinde birinin bulunması yetiyordu bildiğin. Bu yeterli bir denetim değil.

Dostum 14 gün karantinam vardı. 2-3 gün denetime geldiler. Gelip bir kere bile beni özellikle görmediler. Her geldiklerinde uyuyordum ve zerre problem yaşamadım. İkamet adresinde birinin bulunması yetiyordu bildiğin. Bu yeterli bir denetim değil.

Aşılarını olduysan fazla takma kafana. Hem zaten antikorun da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşılarını olduysan fazla takma kafana. Hem zaten antikorun da var.
2 doz oldum ama mesele burada ben değilim. Toplumda toplum sağlığını önemsemeyen hatta hastalığı ciddiye almayan bencil bir kitle var. HES kod zorunluluğunun kalkması kötü oldu bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı