2 doz oldum ama mesele burada ben değilim. Toplumda toplum sağlığını önemsemeyen hatta hastalığı ciddiye almayan bencil bir kitle var. HES kod zorunluluğunun kalkması kötü oldu bence.
Aynen öyle ben korona olsam da gezsem otobüsle kim farkedecek?
2 doz oldum ama mesele burada ben değilim. Toplumda toplum sağlığını önemsemeyen hatta hastalığı ciddiye almayan bencil bir kitle var. HES kod zorunluluğunun kalkması kötü oldu bence.
Ha yaşayın hocam. Sonunda farkına varan biri. Ya ben Covidli birinin rahatça AVM'ye girme ihtimalini görebiliyorum buna etkili bir önlem var mı şuan? Kısıtlamacı ya da yasaklardan hoşlanma fantezisi olan biri değilim. Ama birbiri ile ters iki politika var bildiğiniz şuan.Aynen öyle ben korona olsam da gezsem otobüsle kim farkedecek?
Fiilasyon (temaslı-temassız takibi) yapılmıyorsa kod sorgusu anlamsızdı zaten.Kurumlar büyük enerji ve zaman harcıyordu aynı zamanda vatandaşa da eziyet olmuştu.Kalkması iyide oldu aslında.2 doz oldum ama mesele burada ben değilim. Toplumda toplum sağlığını önemsemeyen hatta hastalığı ciddiye almayan bencil bir kitle var. HES kod zorunluluğunun kalkması kötü oldu bence.
Cep telefonunda HES uygulaması pozitif vakalarda zorunlu olarak kullandırılıyor.Bu uygulama vasıtasıyla konum takibi yapılıyor ihlal ettiğiniz gibi polisi yanınızda bulabilirsiniz!Aynen öyle ben korona olsam da gezsem otobüsle kim farkedecek?
Benim konum ayarlarım hep kapalıydı. Ama bilmiyorum doğrudur belki.Fiilasyon (temaslı-temassız takibi) yapılmıyorsa kod sorgusu anlamsızdı zaten.Kurumlar büyük enerji ve zaman harcıyordu aynı zamanda vatandaşa da eziyet olmuştu.Kalkması iyide oldu aslında.
Cep telefonunda HES uygulaması pozitif vakalarda zorunlu olarak kullandırılıyor.Bu uygulama vasıtasıyla konum takibi yapılıyor ihlal ettiğiniz gibi polisi yanınızda bulabilirsiniz!
Korona olanların çoğu test yaptırmıyor zaten artık. Test yaptırmayan da her yere girip çıkıyor.
Düşündüm de ikna olmam için yeterli bir cevaptı. Sen bir dahisin dostum.Korona olanların çoğu test yaptırmıyor zaten artık. Test yaptırmayan da her yere girip çıkıyor.
Benim konum ayarlarım hep kapalıydı. Ama bilmiyorum doğrudur belki.
Bilmiyordum. Ben genel olarak telefonumun konum erişimini şarjım az gittiği için kapalı tutuyordum daUygulama kurulum esnasında açıyor ama kapatıladabiliyor da buda suç teşkil ediyor.
Zaten asıl sorun da bu, diğer konuştuğumuz her şeyi doğruluyor. Yani bizde üzerimize düşeni yapıp kendimizi korumaya bakacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.