Steam Hesaba bağlı EA hesabı nasıl değiştirilir?

AlperCntrk35

Decapat
Daha fazla  
Steam'den Battlefield 4 aldım ancak oyunu ilk önce abim yüklemiş ve farklı bir EA hesabı ile giriş yapmış. Şimdi ben Battlefield 4'e kendi EA hesabımdan giriş yapamıyorum. Bunun hesap değişim veya aktarım gibi bir özelliği var mı?

Reis ne anlatmışsın ya hiçbir şeyi bulamıyorum Allah için İngilizce anlatır mısın şunu Türkçe sitesi yok ki

Reis ne anlatmışsın ya hiçbir şeyi bulamıyorum Allah için İngilizce anlatır mısın şunu Türkçe sitesi yok ki.

Hocam hangi kısımları anlamadınız kusura bakma.

EA Play hesabıma erişemiyorum ki kanka erişsem yapacağım zaten unlink satmıştım EA Play hesabını ana Steam hesabımla bağlı kalmış.

Detaylıca anlatacağım.

EA Play hesabıma erişemiyorum ki kanka erişsem yapacağım zaten unlink satmıştım EA Play hesabını ana Steam hesabımla bağlı kalmış.

Hocam https://help.ea.com/en/help-home/ bu sekmeye gidin, herhangi bir EA hesabıyla oturum açın yeni hesap olabilir daha sonra buradan.

Görseldeki gibi EA account yazan yere tıklıyoruz ondan sonra see all help topics e tıklıyoruz.

Daha sonra aşağıya iniyoruz ve orada "ı want to Update my EA account information" konusu var ona tıklıyoruz o sayfada aşağıya iniyoruz ve canlı destek kısmı var.

Canlı desteğe bastıktan sonra gerekli bilgileri doldurman gerek ondan sonra ise başından ne geçtiyse hepsini teker teker yaz anında sorunu çözüyorlar (bende öyle oldu yani), iyi sosyaller.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…