Steam Hesaba bağlı EA hesabı nasıl değiştirilir?

AlperCntrk35

Decapat
Daha fazla  
Steam'den Battlefield 4 aldım ancak oyunu ilk önce abim yüklemiş ve farklı bir EA hesabı ile giriş yapmış. Şimdi ben Battlefield 4'e kendi EA hesabımdan giriş yapamıyorum. Bunun hesap değişim veya aktarım gibi bir özelliği var mı?

https://help.ea.com/en/help-home/ hocam buradan hangi oyunu Steam'den aldıysanız seçin ya da EA account var sonra daha fazla yardım konularını görün e basın oradanda EA hesap bilgilerimi güncellemek istiyorum deyin ve altta bizimle sohbet edin kısmı çıkacak asıl olay orada bitiyor ona basın ve canlı destek ile sohbet kısmı gelecek orada kendinizi güzel bir şekilde açıklayın daha sonra bilgilerini falan doğrulayacaklar ben şöyle yazdım "Steam'im daha önce bir EA hesabına bağlıydı ve bağlı olduğu e-posta ...............@gmail.com idi, ancak dolandırıcılar EA hesabımı çaldılar ve Steam bağlantısından EA hesabımdan çıkış yaptılar ve EA hesabımı kendi Steam hesaplarına bağladılar. Battlefield 5 oynamak için satın aldım ancak bu nedenle oyunuma giremiyorum. Lütfen hesabımı kurtarın ve bunun için Steam hesabımın bana ait olduğuna dair tüm kanıtlara sahibim." şimdiden iyi oyunlar.

EA gerçekten yardım konusunda çok iyi destek veriyor.

Reis ne anlatmışsın ya hiçbir şeyi bulamıyorum Allah için İngilizce anlatır mısın şunu Türkçe sitesi yok ki

Reis ne anlatmışsın ya hiçbir şeyi bulamıyorum Allah için İngilizce anlatır mısın şunu Türkçe sitesi yok ki.

Hocam hangi kısımları anlamadınız :D kusura bakma.

EA Play hesabıma erişemiyorum ki kanka erişsem yapacağım zaten unlink satmıştım EA Play hesabını ana Steam hesabımla bağlı kalmış.

Detaylıca anlatacağım.

EA Play hesabıma erişemiyorum ki kanka erişsem yapacağım zaten unlink satmıştım EA Play hesabını ana Steam hesabımla bağlı kalmış.

Hocam https://help.ea.com/en/help-home/ bu sekmeye gidin, herhangi bir EA hesabıyla oturum açın yeni hesap olabilir daha sonra buradan.

1738168608503.png

Görseldeki gibi EA account yazan yere tıklıyoruz ondan sonra see all help topics e tıklıyoruz.

1738168636333.png

Daha sonra aşağıya iniyoruz ve orada "ı want to Update my EA account information" konusu var ona tıklıyoruz o sayfada aşağıya iniyoruz ve canlı destek kısmı var.

1738168727040.png

Canlı desteğe bastıktan sonra gerekli bilgileri doldurman gerek ondan sonra ise başından ne geçtiyse hepsini teker teker yaz anında sorunu çözüyorlar (bende öyle oldu yani), iyi sosyaller.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı