Discord Hesaba bağlı mail devre dışı bırakıldı

Chlorine1

Hectopat
Hikaye uzun ama kısaltarak anlatmaya çalışacağım.

Discord'dan biri bana resonite adında bir oyun indirtti, sonra da mod indirmem gerektiğini söyleyip beni www.resonitemods.com bağlantısına yönlendirdi. Siteden indirip açtığım şey RAT çıkınca bilgisayarım ve tüm hesaplarım gitti. Bilgisayarı formatladım ve hesaplarımın neredeyse tamamını kurtardım ama Discord hesabımın mailini değiştirip kendi üzerlerine almışlardı. Sonra birkaç gün arkadaşlarıma hesabımı raporlatarak ve Discord'a ticket açarak hesabı eski mailine döndürdüm. Tam hesabımı aldım derken bağlı Google hesabı garip ve nedensiz bir şekilde "çocuk istismarı barındıran içerik" nedeniyle devre dışı bırakıldı. Bu Google hesabımı Discord haricinde kullanmıyordum bile, iki kere itiraz ettim ama ikisini de reddettiler ve sonraki itirazlara bakılmayacağını söylediler. Discord'a yeni bir ticket açtım ve eğer e-postama erişemiyorsam bir şey yapamayacaklarını söyleyip yeni bir hesap açmamı önerdiler. Hesaba daha önce bir telefon numarası bağlamıştım ama hesap çalınmadan bir süre önce o telefonu kaldırmıştım.

ChatGPT, Google'ın gizlilik/legal ekibine ulaşıp "hesap erişimimi ihlal ettiği" gereçkesiyle erişim isteyebileceğimi, veya Discord'a Twitter üzerinden ulaşmayı denersem belki istisna yapabileceklerini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord bu konuda hiç bir şekilde iş çözemiyor maalesef. Benim de bir hesabım gitti bu şekilde. Yeni hesap açmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı