Epic Games Hesaba girilemiyor

baruterdal

Femtopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarı açtığımda hesaptan çıkış yapılmıştı. Tekrar girmeye çalıştım, olmadı. Google hesabımla giriyordum, şimdi ise hesap bağla diyor. Hesap açıp bağladım ama aldığım oyunların hiçbiri yoktu. Bu problemi başka yaşan var mı acaba?

Kendin diyorsun hesap açıp bagladim diye olmaz oyun tabii çalınmış olabilir hesap.

Hocam siz Google'ı yeni bağladıysanız o Google üzerinden çalışan yeni bir hesap oluşturur. E posta ile oluşturmuşsunuzdur büyük ihtimalle. Desteğe oyuncu adınızla e postanızla yazın belki yardımcı olurlar.

Daha bekliyorum fatura kodumu falan aldılar ama cevap yok

Kendin diyorsun hesap açıp bagladim diye olmaz oyun tabii çalınmış olabilir hesap.
Bak her zamanki gibi google hesabım ile girmeye çalıştım hesap bağla diye bir yere atı bende hesap açıp bağladım sandımki artık sadece google hesabı ile girilmeyecek

Hocam siz Google'ı yeni bağladıysanız o Google üzerinden çalışan yeni bir hesap oluşturur. E posta ile oluşturmuşsunuzdur büyük ihtimalle. Desteğe oyuncu adınızla e postanızla yazın belki yardımcı olurlar.
Hayır google ile giriyordum telefondanda denedim orada hesap bağla dedi bağladım

Hayır google ile giriyordum telefondanda denedim orada hesap bağla dedi bağladım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı