Steam "Hesaba girişiniz çalışırken bir hata oluştu" E43 hatası

zAwarsy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar doğrudan şöyle demek istiyorum yani birkaç gündür şu sorun yüzünden tüm huzurum ve keyfim kaçmış durumda. Hiçbir şekilde bir yerde çözümünü bulamadım hiçbir kaynak yardımcı olmadı yani tüm oyun zevkimi aldı sömürdü resmen. Yardım edebilirseniz gerçekten çok minnettar kalırım.

Ek olarak şu anda artık çok fazla deneme hatası alıyorum, çok saçma, 1 kere denedim. Şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi doğru girdiğinden eminsen hesabındaki şifre e-posta falan değiştirilip çalınmış.
Olabilir bende yaşadım hesabım 600TL civarındaydı bir sürü oyun vardı bilgisayarcıya verdim.
PC'yi 1 ay sonra geldi açtım Steam'ı tataam hesap gitmiş bir de isim Rusça kötü bir kelime olmuş.
Kredi kartıyla kurtarmaya çalıştım tam da babam kartını değişince çöp oldu. ):

Her şeyi doğru girdiğinden eminsen hesabındaki şifre e-posta falan değiştirilip çalınmış.
Olabilir bende yaşadım hesabım 600TL civarındaydı bir sürü oyun vardı bilgisayarcıya verdim.
PC'yi 1 ay sonra geldi açtım Steam'ı tataam hesap gitmiş bir de isim Rusça kötü bir kelime olmuş.
Kesinlikle hayır tarayıcı üzerinden giriş yapabiliyorum fakat uygulamada giriş yapamıyorum ayrıca hesap çalınma girişiminde bulunsaydı birisi bana her türlü kod gelicekti oda gelmemiş.

Yaşadığınız şey içinde üzgünüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı