Steam Hesaba yurt dışından giriş yapıldı

Kaskocu

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben geçen günlerde CS'deki eldivenimi sattım ve parası bakiyeme geldiğinde 0.5 centlik bir itemi birisi benim hesabımdan 75 dolara almıştı. Sonra hesabımın giriş geçmişine baktım ve Rusya'dan bir giriş yapıldığını gördüm.

Tüm cihazlardan çıkış yapma seçeneğine bastım ama giriş yapılan yerde giriş tarihi gözüküyor ama çıkış tarihi gözükmüyor. Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_0537.jpeg
    IMG_0537.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben geçen günlerde CS'deki eldivenimi sattım ve parası bakiyeme geldiğinde 0.5 centlik bir itemi birisi benim hesabımdan 75 dolara almıştı. Sonra hesabımın giriş geçmişine baktım ve Rusya'dan bir giriş yapıldığını gördüm.

Tüm cihazlardan çıkış yapma seçeneğine bastım ama giriş yapılan yerde giriş tarihi gözüküyor ama çıkış tarihi gözükmüyor. Yardım eder misiniz?
Şifreni değiştir. Hemen.

SteamAPI anahtarinizi sıfırlayın. Ardından şifrenizi değiştirin.

Oradaki veriler 24 saat sonra günlük olarak yenilenir yani yeni yapılan giriş çıkışları görmek için biraz beklemeniz gerekiyor.

İlk adımda doğru uygulamaları yapmışsınız ancak bilgisayarınızda zararlı bir yazılım varsa ve hesabınız bu yüzden çalındıysa şifrenizi aynı cihazdan değiştirmek pek işe yaramayabilir. O yüzden güvendiğiniz farklı bir cihazdan şifrenizi değiştirin ve bilgisayarınızı kesinlikle zararlı yazılımlara karşı tarayın.
Hesap hareketlerinizi kontrol edin. Envanterinizde değerli eşyalar varsa onları da çalmak için takas teklifleri oluşturmuş olabilirler. Gördüğünüz takas tekliflerini iptal edin. E-posta, telefon numarası gibi bilgilerinizin hâlâ size mi ait olduğunu teyit edin ve Steam Guard için yeni doğrulama kodları alın.
Steam pazar ve takas işlemleri geri alınamayacağından boşaltılan 75 dolarlık cüzdan bakiyeniz için yapılabilecek maalesef pek şey yok. Daha fazla bilgi için: Steam Öğe Yenileme Politikası.

SteamApı key kullanmıyorum.
Hesap çalındıktan sonra oluşturulmuş olabilir.
Bu bağlantıdan tekrar kontrol edin: https://steamcommunity.com/dev/apikey

Kütüphanenizde bazı oyunların eksik olduğunu gördüyseniz veya Steam puanlarınız da çalındıysa haber verin. Ayrıca sohbette ve Discord gibi platformlarda kendine "Steam Destek çalışanıyım" diyenlere itibar etmeyin.

Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı