Çözüldü Steam Hesabı bulunamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sugyex

Decapat
Daha fazla  
Sanırsam dün, bilgisayarı arkadaşıma bırakmıştım ve CS2 oynamıştı. Ertesi gün CS2'den ban yediğim bir mesaj aldım ve şu anda da Steam hesabıma giremiyorum. Kendi bilgisayarı olmadığından sürekli bize gelip duruyor ama bu sefer bir şey yapmış olsa gerek. Steam'de parolayı sıfırla yerine Mail'imi girince "böyle bir hesaap bulunamadı." hatasını alıyorum. Acaba hesabım mı silindi? Kalıcı ban mı yedim? Ban yediysem ne zaman açılacak? Açılacak mı? Gibisinden kafamda deli sorular var. Çok tedirgin ve gerginim.

Çözüm
Gençler sorun çözüldü. Hesabıma sanırsam bir hacker erişmiş ve şifreyi falan değiştirmiş. Hesabımda sıra dışı bir hareket de sanırsam yapmamış. Steam destek ile hesabımı başarıyla geri alabildim. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim..
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG_20250227_232706.jpg
    IMG_20250227_232706.jpg
    544,7 KB · Görüntüleme: 21
Gençler sorun çözüldü. Hesabıma sanırsam bir hacker erişmiş ve şifreyi falan değiştirmiş. Hesabımda sıra dışı bir hareket de sanırsam yapmamış. Steam destek ile hesabımı başarıyla geri alabildim. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı