Ubisoft Connect Hesabı çalındı

Oxwinder

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçtiğimiz gün bilgisayarıma virüs bulaştı ve ben de virüsü silmek için bilgisayarımı sıfırladım. EA ve Ubisoft Connect hesabımın çalındığını fark ettim. Ubisoft hesabımı nasıl kurtarabilirim?

NOT: Çalan kişi mail'i değiştirmiş.

Son düzenleme:
Mail hesaplarınızda oyun içi satım alımlarının faturaları vs duruyorsa destek maili ile faturaları vs göstererek hesaplarınızı geri alabilirsiniz belki.

https://www.ubisoft.com/en-us/help/contact buradan yolları takip edin,hesabın çalındığını bildirin. Ekstra şeyler isteyebilirler. Ancak gmail vs değiştiyse,eyvah.
maili değiştirmiş reis belirtmeyi unutmuşum

Mailden girişiniz varsa şifre değiştirin.
maalesef mail değişmiş

https://www.ubisoft.com/en-us/help/contact buradan yolları takip edin, hesabın çalındığını bildirin. Ekstra şeyler isteyebilirler. Ancak Gmail vs değiştiyse, eyvah.

Çalınan hesaba Xbox üzerinden giriş yapıp oradan desteğe yolladım ve eski e postamı yazdım belki bir sonuç olur. Ek olarak EA hesabım direkt olarak EA'in e postama yolladığı bağlantı ile e postamı tekrar hesaba entegre edebildim.

maalesef mail değişmiş

Çalınan hesaba Xbox üzerinden giriş yapıp oradan desteğe yolladım ve eski e postamı yazdım belki bir sonuç olur. Ek olarak EA hesabım direkt olarak EA'in e postama yolladığı bağlantı ile e postamı tekrar hesaba entegre edebildim.
O kadarını bilmiyorum ama belirt bence. Mail değişince,sonucunun ne olduğu hakkında fikrim yok açıkcası. Ama çalındı diye belirt. Belki herhangi bir oyun aldıysan,kredi kartı bir kısım bilgilerini senden isteyip,güven sağlayabilirsin. Böylece geri verebilirler belki de.

maalesef mail değişmiş

Güzel haber,hadi inşallah ubisoftta da olur

O kadarını bilmiyorum ama belirt bence. Mail değişince, sonucunun ne olduğu hakkında fikrim yok açıkçası. Ama çalındı diye belirt. Belki herhangi bir oyun aldıysan, kredi kartı bir kısım bilgilerini senden isteyip, güven sağlayabilirsin. Böylece geri verebilirler belki de.

Güzel haber, hadi inşallah Ubisoft'ta da olur.

Reis bu virüs nasıl bir şey ise artık bugün bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Microsoft hesabımı çaldı üstüne bir de az önce Steam envanterimin satıldığını gördüm hemen şifreyi değiştirdim bu virüstten temenniyen nasıl kurtulabilirim?

Reis bu virüs nasıl bir şey ise artık bugün bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Microsoft hesabımı çaldı üstüne bir de az önce Steam envanterimin satıldığını gördüm hemen şifreyi değiştirdim bu virüstten temenniyen nasıl kurtulabilirim?
Sıfırlamak yetmez format atmanız lazım baktınız hala gitmedi ise anakart'ın içine girmiştir mecbur anakartı değiştirmeniz lazım.

Mukakak format atın ve Kaspersky antivirüs programını yükleyin. Bu sayede ileride virüs girmemesi için tedbir olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı