Yirmi senedir içinde bulunduğum dijital dünyada, ilk defa elimdeki bir şeyi kaptırmanın haklı üzüntüsünü yaşıyorum. Üçüncü parti izleyiciler, indirim kovalayan, hesabın değerini hesaplayan bazı sitelere Steam erişim izni vermiştim. Büyük ihtimalle o sitelerden biri beni alt etti. Hesabın çalınmasından yaklaşık 1 saat sonra durumdan haberdar oldum ve destek bölümüne istedikleri bazı önemli bilgileri verdikten sonra bekleme moduna geçtim. Süreci sizinle paylaşmak ve bundan sonra aynı durumla karşılaştığınızda kişisel deneyimlerim ile yol gösterebilmeyi umuyorum. Yakın zamanda bu gönderiyi güncelleyebilmek ümidiyle, hoşça kalın.
Community id/big-head-on-the-beat ama hesap kilitli olduğundan ulaşabileceğinizi sanmıyorum açıkçası.Tam olarak bilmiyorum ama eğer isminizi verebilirseniz forumdakilerde raporlayabilir belki.
Çok iyi. Normalde 1 hafta girmesem aramam ama böyle işler başına gelince 1 dakika bile uzun geliyor insana...Benim hesabımda çalınmıştı
Max 3 saat sonra cevap verip yeni şifre verdi destek.
Community id/big-head-on-the-beat ama hesap kilitli olduğundan ulaşabileceğinizi sanmıyorum açıkçası.
Çok iyi. Normalde 1 hafta girmesem aramam ama böyle işler başına gelince 1 dakika bile uzun geliyor insana...
Son güncelleme: Hesabımdaki herhangi bir oyuna ait kullanmış olduğum CD keyi istediler. Maillerimin silindiğini ve hangi siteden aldığımı hatırlamadığım için erişemediğimi belirttim. Kişisel ve ödeme bilgilerim ile alakalı daha fazla kanıt sunabileceğimden bahsettim. Geri dönüş bekliyorum.
Dekont istediler ama direkt bankadan dekontu kabul etmiyorlarmış. BoaCompra'nın destek hattı pagseguro WhatsApp hattına yönlendirdiler. (sadece İngilizce iletişime geçebiliyorum). Sorunumu net bir şekilde anlattım ve dakikalar içinde döner diye beklemeye devam ettim. Yaklaşık 2 gün sonra bana birkaç mesaj atmışlar. "+merhaba, ben matheus ve sana yardımcı olacağım. +e-postana erişimin var mı? +şu an aktif olmadığını anladım ve daha sonra destek istersen yeniden burada olacağım." evet, tam olarak 10 dakika beklemiş beni sağ olsun ve mesaj alamayınca sıradan çıkartıldım. Tüm süreci baştan anlatmamı ve detaylı bilgi yazmamı istiyorlar. Şaka mı bu? İşler anlatılan kadar hızlı ilerlemiyormuş haberiniz olsun. Yeniden isyanımı da belirten detaylı bir yardım mesajı yazıp bekleme moduna geçtim. Sanırım önümde birkaç gün daha var.
Pagseguro hayatımda gördüğüm en kötü destek hattına sahip ve günlerce beni oyaladıkları için Steam'e gece son bir mesaj attım. Bu isyan ve vazgeçmişlik içeriyordu. Ben dekont falan da bulamıyorum, bu adamlar bana yardımcı olmuyor falan yazdım. Biraz da saydım, sövdüm. Arkadaşlar sabah "Gmail (2)" ile uyandım. Yine başlıyor bizim mesai derken "destekten 1 mesaj ve Steam hesabınız kurtarıldı." başlıklarını görünce ohh çektim. İlk işim tüm hesaplarıma guard eklemek oldu. Benim başıma gelmez demeyin, geliyormuş. İyi sosyaller.
Şimdi ve süreç devam ederken tüm desteğiniz için teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Şimdi ve süreç devam ederken tüm desteğiniz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.