Steam Hesabı çalındı

Birisi 50 dolar hediye çeki linki gönderdi bende tıklayıp giriş yaptım. Sonra hesabıma erişimimi kayboldu. İlk mail, telefon numarası, şifreleri her şeyi elimde fakat mail adresi değiştirilmiş. Ben böyle bir şey yapmadım. Ne yapmam gerekiyor?

Steam desteğe yazın... Halbuki şu sıralar bayağı popüler bir virüs olayı. Ekleme yapayım ardından Google desteğe yazın.

Birisi 50 dolar hediye çeki linki gönderdi bende tıklayıp giriş yaptım. Sonra hesabıma erişimimi kayboldu. İlk mail, telefon numarası, şifreleri her şeyi elimde fakat mail adresi değiştirilmiş. Ben böyle bir şey yapmadım. Ne yapmam gerekiyor?

Kim size babasının hayrına 50 dolar yollasınki lütfen uyanık olun bir dahakine Steam'e mail atın ilk bilgilerle.

Steam desteğe yazıcaksın. Steam hesabına cd key yüklediysen o cd keyi yazıcaksın, cüzdana para yüklediysen hangi kod ile veya hangi kart ile yaptıgını kartın son 4 hanesini yazıcaksın.

Discord hesabı çalınan kişiler tarafından çalan kişiler tüm dmlere steamcommunity.com gibi gösterirken arkasında bir virüs oluyor ve hesabı çalıyorlar

Bunu [steamcommunity.com/](viruslinki) olarak yapıyorlar bu yüzden gerçek Steam Link'i gibi görünüyor.

Bana bu mesajı atam kişinin profili elimde bunu da göstereceğim ama tickete ulaşamadım bir türlü.

Ticket yolladım ingilizce bir şekilde, faturasını da gönderdim ve bana bu sahte linki gönderen kişinin ismini de belirttim sonuç ne olur sizce? Kredi kartı şifresini belirtmedim.

Hocalarım, Steam destek ekibi hesabımı ilk maili ve muhtemelen ID'im sayesinde geri verdi fakat 15 gün pazar cezası mevcut. Göndermiş olduğum fatura ise mülkiyet kanıtı olarak sayılmıyormuş bu da bildirildi. Sorunum çözüldü bana bu linki atan kişiyi de raporlayacağım yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı