Steam Hesabı çalındı

gronsdrk1

Decapat
Daha fazla  
20.06.2025 gecesi Steam'de dolaştım oyunlarıma baktım 20.072025 (bugün) sabah kalktığımda Steam hesabımdan çıkış yapılmış şifresi ve e-postası değişmişti.

Yaptığım araştırmaya göre herkesin söylediği o Steam'deki formu doldurdum ama oraya yazdığım kod gönderdiklerini söylüyorlar ama Gmail'de kod yok. Görseldeki Gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    69,8 KB · Görüntüleme: 38
Stem hesabım çalınmıştı hem de dediğin gibi bütün bilgilerimde değiştirilmişti. Steam sağ olsun en son çare olarak alışveriş yaptığım son kartın bilgilerini istemişti ve kartın üzerine olduğu telefonuma kod göndermişti ve hesabımı bu yol ile geri alabilmiştim. Burada epostanı yanlış yazmış olabilir misin veya epostana gelen email belki çöp kutusuna veya gereksiz kısmında falan olabilir. İyici bir kontrol et.

Stem hesabım çalınmıştı hem de dediğin gibi bütün bilgilerimde değiştirilmişti. Steam sağ olsun en son çare olarak alışveriş yaptığım son kartın bilgilerini istemişti ve kartın üzerine olduğu telefonuma kod göndermişti ve hesabımı bu yol ile geri alabilmiştim. Burada epostanı yanlış yazmış olabilir misin veya epostana gelen email belki çöp kutusuna veya gereksiz kısmında falan olabilir. İyici bir kontrol et.
eposta doğru peki o dediğin kart bilgileri ile hesap kurtarmayı nasıl yapabilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı