Hesabı erkek mi öder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Sadece canım sıkıldığı için yine ben yine yeni bir konu açıyorum.
Bugün bir eleştiri kanalında bununla alakalı video yayınladığını görünce aklıma geldi ve burada da çok fazla erkek yorumlaştığı için o mistik soruyu sorabilirim bence.
Hesabı erkek mi öder, yoksa alman hesabı mı?
Bana sorarsanız, eğer erkek arkadaşım (sadece sevgilimden bahsetmiyorum herhangi normal bir erkek arkadaşım) yemeği kendi ödemek isterse ben kesinlikle sigara parasını, tatlı, kahve, taksi vs. parası kesinlikle öderim en kötü o gün kendisine anı kalması amacıyla hediye alırım. Ama nedense bazı erkekler hediye alınmasından bile rahatsız oluyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler racon işi değil sizin gibiler yüzünden twiterda feministler prenses oldunuz diyor bu racon işi olmadığı için bunlar boş terim.
Feministleri ciddiye almanın ne manası var? Twitter zaten ciddiye alınacak bir ortam değil. "Racon" kelimesini hangi anlamlarda kullanıyorsun? Kavga vs. ?

Eğer erkek bir yere davet ediyor ise erkeğin ödemesi uygun olur. Normal durumda bir yerde hesap ödeniyor ise erkek kendi kararınca nezaketen ödemek isteyebilir. Bu durumda ise kadının yine nezaketen kabul etmesi veya etmemesi, kendi ödemesi uygun olur. Öyle bir durumda erkek ödemek için sormazsa kadın "neden sormadı?" diye düşünmemesi gerekir. Tüm bunlar sosyal iletişim açısından pek fark edilmese de bağı güçlendiren hareketlerdir. Her şeyden önce anlayış olması gerekmekte. Karşı tarafı sıkmadan nazik olun. Bazı insanların internette zorla kabullendirmeye çalıştığı toplumsal saçmalıkları iyi düşünün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…