Hesabı erkek mi öder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Feministleri ciddiye almanın ne manası var? Twitter zaten ciddiye alınacak bir ortam değil. "racon" kelimesini hangi anlamlarda kullanıyorsun? Kavga vs. ?

Kardeşim ilişkide racon macon yok. Ciddiye alınacak yer değil diyorsun, alınıyor. Sence bu soru neden ciddiye alınıp soruluyor? Yıl olmuş 2025 hesabi kim öder diye niye soruyoruz? Demek ki birileri burnunu sokuyor, bir şeylere konuşuluyor ki soruluyor. Bu da toplumu etkiliyor. Bizim toplum çok geri toplum olduğu için böyle şeyler konuşuluyor. Bir gün inşallah ABD'deki gibi bir topluma ulaşırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ilişkide racon macon yok. Ciddiye alınacak yer değil diyorsun, alınıyor. Sence bu soru neden ciddiye alınıp soruluyor? Yıl olmuş 2025 hesabi kim öder diye niye soruyoruz? Demek ki birileri burnunu sokuyor, bir şeylere konuşuluyor ki soruluyor. Bu da toplumu etkiliyor. Bizim toplum çok geri toplum olduğu için böyle şeyler konuşuluyor. Bir gün inşallah ABD'deki gibi bir topluma ulaşırız.
ABD???

ABD kadar bozuk bir toplum yok bak ahlak cart curt geç Amerikan halkı öyle böyle değil çok absürt durumda. Her yerde sana Amerikan kültürü dayatılması bu kadar fazla etki yapmamalı. Ayrıca soruyu soran kişi muhabbet olsun diye soruyor bizde devam ettiriyoruz yoksa bu herhangi bir şeyden "geri" kaldığımız anlamına gelmez.

Kim öder bilmiyorum lakin sevgilimle çıkıyorsam kesinlikle ben öderim. Elini cebine attırmam.

Beğenilen kızın hesabı ödenir, beğenilmeyenle alman hesabı yapılır!!

Sevdiğiniz kişinin hesabını ödemeniz zaten büyük ihtimalle içinizden gelecektir, neyin kuralını koyuyoruz biz arkadaş. Boş yere tartışmalar çıkıyor böyle ucuz konular için. Çift gül gibi geçinip giderken onları izleyenler çiftin hareketlerini tartışıyor.

Herkes kendi hesabını öder bence. Ha paran kalmamıştır rica edersin öder. Yani ödemede cinsiyet ayrımı çok saçma bence.

Sadece canım sıkıldığı için yine ben yine yeni bir konu açıyorum.
Bugün bir eleştiri kanalında bununla alakalı video yayınladığını görünce aklıma geldi ve burada da çok fazla erkek yorumlaştığı için o mistik soruyu sorabilirim bence.
Hesabı erkek mi öder, yoksa alman hesabı mı?
Bana sorarsanız, eğer erkek arkadaşım (sadece sevgilimden bahsetmiyorum herhangi normal bir erkek arkadaşım) yemeği kendi ödemek isterse ben kesinlikle sigara parasını, tatlı, kahve, taksi vs. parası kesinlikle öderim en kötü o gün kendisine anı kalması amacıyla hediye alırım. Ama nedense bazı erkekler hediye alınmasından bile rahatsız oluyorlar? 🤨

Eki Görüntüle 2420716
erkek ödemeli

Kim davet ettiyse/çağırdıysa o öder.
O da mantıklı ama o durumda da fırsatçı olan birisi hiç çağırmaz bazı pinti kız arkadaşlarım bundan dolayı ben çağırmadığım sürece yazmazlar.

Fikrimce evlenene kadar herkes kendi ödemeli.
Evlenince dışarı çıkmaya pek gerek kalmaz bence 😊

Beğenilen kızın hesabı ödenir, beğenilmeyenle alman hesabı yapılır!!

Sevdiğiniz kişinin hesabını ödemeniz zaten büyük ihtimalle içinizden gelecektir, neyin kuralını koyuyoruz biz arkadaş. Boş yere tartışmalar çıkıyor böyle ucuz konular için. Çift gül gibi geçinip giderken onları izleyenler çiftin hareketlerini tartışıyor.
Ama ben bir yandan da sevgilimin fazla para harcamasını istemiyorum o parayı kolay kazanmıyor sonuçta kadınların da bu konuda birşeyler yapmaları lazım bence.

Sevgilim ise durumum olduğunca onu da mahcup etmeden öderim. Sadece arkadaşım ise cinsiyet fark etmez, herkes kendisi öder. Tabii ki arada dostça ısmarlamalar olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı