Discord Hesabı geri kurtarabilme şansı var mı?

shase

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP)
RAM: 16GB GDDR5
Depolama: 1TB NVMe SSD
Merhaba. Hesabım 1 yılı aşkındır kısıtlı. Hesabım kapatılmadan önce profesyonel botlar geliştiriyordum. Hesabımda kimliğim ile onayladığım bir botum bile vardı. 243 sunucuya hizmet veriyordu.

1755280001736.png

Gönderdiğim bazı konular bunlar. Hepsinde bir adım bile ilerleyemiyorum ve Discord'un botuyla mesajlaşmak zorunda kalıyorum. Şimdi gelelim hesabımın neden kapatıldığına ilişkin sebebe:
Echo isminde bir botum ve bunun bir destek sunucusu vardı. Sunucunun kurucusu bendim. Ardından bir webhook oluşturdum. Bu Webhook'u telefonuma aktarmak üzere pastebin sitesinden birine ekledim. Sitede tüm pastebinler açık ve sağ panelde gözüküyordu. Benim Webhook'um oradan alınmış olmalı. Ardından gece 22 gibi Discord'u kapatıp uyudum. Bütün gece token grabber mesajları spamlamışlar. İnsanların verileri (artık hangileri doğruysa) benim webhookum üzerinden sunucu kanalına akıyordu. Bunu talep ile anlatmaya çalıştım ancak bir yanıt alamadım. Bu durumu sabahleyin arkadaşımın WhatsApp üzerinden ilettiği fotoğraf ile görmüştüm. Tabii ben mesajı görene kadar sunucu ve hesap en üst düzeyde kısıtlama almıştı. 6 ay önce bu ekran görüntüsünü almıştım:

1755280440253.png

Discord'un herhangi bir çağrı merkezi yok. İletişimi mail ve destek sitesi üzerinden de sağlayamıyorum. Tweet atmayı bile denedim ancak bir yanıta ulamaşadım. Ne yapabilirim? Başına gelenler nasıl çözdü anlatırsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı