Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1-2 gün önce Instagram hesabım askıya alındı. Birbiriyle hiçbir bağlantısı olmayan arkadaşlarımın da hesapları askıya alındı fakat itiraz edilince açıldı. Bende itiraz ettim nafile, hesabımı kapattılar. Yanında 3-4 tane daha hesabım vardı onlarda askıta alınmış. Çok önemli olmadığı için sadece tek bir hesabı kurtarmaya odaklandım fakat olmadı. Yeni bir hesap açtım ne biriyle konuştum ne de bir şey yaptım o da askıya alındı. IP ban yedim sanırım, tek bir Instagram kullanıyordum artık onu da kullanmıyorum, giremiyorum. Canım sıkıldı bu konuya. Hesap açtıran insanlar var bir tanesi 400 diyor bir tanesi 7 k olur diyor. Ne yapmalıyım? Hesabı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam,ben daha yeni açtığım hesabı 1995 falan yazmıştım bunu da askıya aldılar,kimlik doğrulaması istediler yaş tutmuyor zaten kesin kapatırlar hesabı diye yapmadım askıda bekliyor hala.Kafayı yiyeceğim en sonunda.Yarın arkadaşın telefonundan yapacağım.Yarın detaylı şekilde yardımcı olur musunuz rica etsem ?
Hocam yeni Gmail hesabı açıp evde en az instagramla uğraşan birinden yeni hesap açın. Dediğim gibi açar açmaz hiç istek atmayın. Özellikle takipleşmediğin kişilere hiç mesaj atma. Bu şekil boşta dursun hesap. Yeni hesapları bot sanıp direkt kapatmaya çalışıyorlar.
Ne demek açmıyorlar? SS at.

Şimdi atma fırsatı bulabildim. Canım sıkıldı bayağı bu konuya bende mecbur yeni Gmail ile yeni hesap açtım. Tek duam yeniden boş ve gereksiz yere kapatılmaması. Bayağı sinirlerim bozuldu, yapmadığım bir şey yüzünden haksız yere ban yemek. Öyle bir şey yapmadım, tekrar incelemenizi istiyorum diyorum nafile. Hangi mesajdan ban attıklarını bile söylemiyorlar, kafalarına ne eserse. Hiçbir sohbette cinsellik döndürmedim.sohbeti geçmedi buna rağmen böyle oldu. Ne yapayım başka bir müşteri hizmeti çalışanında mı şansımı deneyim? Açarlar mı yoksa yeni hesaptan devam mı edeyim ? Yapmadığım şey yüzünden yıllardır olan hesabım gitti.

Dosya Ekleri

• IMG_2379.png
    IMG_2379.png
    214,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_2377.png
    IMG_2377.png
    255,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2376.png
    IMG_2376.png
    301,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2722.png
    IMG_2722.png
    359,6 KB · Görüntüleme: 34
Şimdi atma fırsatı bulabildim. Canım sıkıldı bayağı bu konuya bende mecbur yeni Gmail ile yeni hesap açtım. Tek duam yeniden boş ve gereksiz yere kapatılmaması. Bayağı sinirlerim bozuldu, yapmadığım bir şey yüzünden haksız yere ban yemek. Öyle bir şey yapmadım, tekrar incelemenizi istiyorum diyorum nafile. Hangi mesajdan ban attıklarını bile söylemiyorlar, kafalarına ne eserse. Hiçbir sohbette cinsellik döndürmedim buna rağmen böyle oldu. Ne yapayım başka bir müşteri hizmeti çalışanında mı şansımı deneyim? Açarlar mı yoksa yeni hesaptan devam mı edeyim ? Yapmadığım şey yüzünden yıllardır olan hesabım gitti.
Bu kadar detaya inmeyeceksin hocam, ingilizce bir şekilde talebini aç ve gereksiz bir şekilde hiçbir şey yapmamama rağmen hesabım kapatıldı sorunun üst birimlere aktarılmasını istiyorum diyeceksin hesabına bağlı telefon numarası ve e-mail adresini yollayacaksın en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum diyeceksin.

Onlar da iletiyor bitti.

Bu kadar detaya inmeyeceksin hocam, ingilizce bir şekilde talebini aç ve gereksiz bir şekilde hiçbir şey yapmamama rağmen hesabım kapatıldı sorunun üst birimlere aktarılmasını istiyorum diyeceksin hesabına bağlı telefon numarası ve e-mail adresini yollayacaksın en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum diyeceksin.

Onlar da iletiyor bitti.
E ne yapayım yani şimdi hocam ? Yarına yeniden mi desteğe bağlanayım

Onlar da iletiyor bitti.
Ne yazacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim,hesabım önemli olduğu için istemeden de olsa detaylıca anlatıyorum doğal olarak yetkililere.

Hiç fark etmez bağlanabilirsin dediğim gibi yap detaya inersen iplemezler.

Ne yazacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim,hesabım önemli olduğu için istemeden de olsa detaylıca anlatıyorum doğal olarak yetkililere.
Anlattığın sürece seni takmayacaklar, İngilizce bir şekilde: Öncelikle merhaba, iyi günler nasılsınız vs. normal konuşmalar ondan sonra kullanıcı adını vererek hesabınızın hiçbir yasadışı işlem gerçekleştirmemene rağmen kapatıldığını dile getiren bir paragraf yaz. Sorununun üst birimlere aktarılıp incelenip tekrardan hesabının aktif edilmesini ve olumlu/olumsuz sana geri dönüş yapılmasını talep et.

Hiç fark etmez bağlanabilirsin dediğim gibi yap detaya inersen iplemezler.

Anlattığın sürece seni takmayacaklar, İngilizce bir şekilde: Öncelikle merhaba, iyi günler nasılsınız vs. normal konuşmalar ondan sonra kullanıcı adını vererek hesabınızın hiçbir yasadışı işlem gerçekleştirmemene rağmen kapatıldığını dile getiren bir paragraf yaz. Sorununun üst birimlere aktarılıp incelenip tekrardan hesabının aktif edilmesini ve olumlu/olumsuz sana geri dönüş yapılmasını talep et.
Yarına bi bağlanıp konuşayım,dönüş sağlarım kral sağolasın.

Aynı olay benim de başıma geldi, yakın arkadaşlarımın ve benim hesaplarım bir anda askıya alındı ve bir daha açılmayan hesaplar oldu. Aşırı sinir bozucu bir olay, takipteyim.
Hocam şuan mesela aktif olarak Instagram kullanıyor musunuz ? İnsanın hevesi kalmıyor bi yerden sonra.Eski hesapta 500/600 takipçi vardı.O kadar insanı eklemek çok zor geliyor.Her şeye 0’dan başlamak gibi bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı