Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1-2 gün önce Instagram hesabım askıya alındı. Birbiriyle hiçbir bağlantısı olmayan arkadaşlarımın da hesapları askıya alındı fakat itiraz edilince açıldı. Bende itiraz ettim nafile, hesabımı kapattılar. Yanında 3-4 tane daha hesabım vardı onlarda askıta alınmış. Çok önemli olmadığı için sadece tek bir hesabı kurtarmaya odaklandım fakat olmadı. Yeni bir hesap açtım ne biriyle konuştum ne de bir şey yaptım o da askıya alındı. IP ban yedim sanırım, tek bir Instagram kullanıyordum artık onu da kullanmıyorum, giremiyorum. Canım sıkıldı bu konuya. Hesap açtıran insanlar var bir tanesi 400 diyor bir tanesi 7 k olur diyor. Ne yapmalıyım? Hesabı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam,ben daha yeni açtığım hesabı 1995 falan yazmıştım bunu da askıya aldılar,kimlik doğrulaması istediler yaş tutmuyor zaten kesin kapatırlar hesabı diye yapmadım askıda bekliyor hala.Kafayı yiyeceğim en sonunda.Yarın arkadaşın telefonundan yapacağım.Yarın detaylı şekilde yardımcı olur musunuz rica etsem ?
Hocam yeni Gmail hesabı açıp evde en az instagramla uğraşan birinden yeni hesap açın. Dediğim gibi açar açmaz hiç istek atmayın. Özellikle takipleşmediğin kişilere hiç mesaj atma. Bu şekil boşta dursun hesap. Yeni hesapları bot sanıp direkt kapatmaya çalışıyorlar.
@bvtushka

Hocam, net bir şey söylerseniz sevinirim. Ona göre @Hüseyin42 hocanın dediği gibi yapacağım. İngilizce desteğe bir daha bağlanıp kesintisizi konuşsam durumu izah etsem açarlar mı? Yoruldum artık.

Hocam yeni hesap açtığınızda kapanıyor mu sizde ?
Bende kapanıyordu hocam

İtiraz ekranındayken Instagram'yı silip 19 Mayıs'ta Instagram'yı tekrar yükleyip mi giriş yaptın? Yoksa uygulamayı hiç silmeden 2 ay bekledin mi o şekilde? Yani 2 ay boyunca uygulamada hesabına giriş yapılı bir şekilde mi bekledin?

Hayır bayağı silip yükledim giriş yapmadım giriş yaparken direk askıya alındığım yere tekrar gidiyorum.

Bende kapanıyordu hocam

Hayır bayağı silip yükledim giriş yapmadım giriş yaparken direk askıya alındığım yere tekrar gidiyorum.
Hocam şimdi siz İp ban yediniz ardından nasıl düzelttiniz anlamadım.

@JasonVoorhees

Aynısını yaşadım hocam. Yeni hesap açmıştım, yakın arkadaşıma mesaj attım spam algıladı sanırım. Açık olan tüm hesaplarımı askıya aldı. Kimliğimi atmama rağmen tüm hesaplarım kapandı. Sonra ne kadar hesap açtıysam direkt kapandı. En son başka bir telefondan hesap açıp kendi telefonuma girdim. 1 hafta kadar kimseye istek atmadım. Sonra tek tek atmaya başladım. Yeni hesabın doğum tarihini kimlikle aynı gir ve profil fotoğrafı ekle.

Hesabın hiç kapanmamasını istiyorsan mavi tik alman gerekiyor. Kimliği parayla onaylattıktan sonra kapanmıyor kolay kolay.
Hocam babamın telefonundan yapacağım son çare.Yeni gmail açayım mı ? Bu arada illa 1 hafta beklemeye gerek var mı ? Sizde Ip banı vardı böyle net çözdünüz mü ?

Son düzenleme:
Hocam şimdi siz İp ban yediniz ardından nasıl düzelttiniz anlamadım.

@JasonVoorhees

Hocam babamın telefonundan yapacağım son çare.Yeni gmail açayım mı ? Bu arada illa 1 hafta beklemeye gerek var mı ? Sizde Ip banı vardı böyle net çözdünüz mü ?
Evet bu şekilde çözdüm. Mobil veriye açıp Gmail ve yeni hesap açın. 1 hafta şart değil ama garanti olsun diye bekledim ben. Hesabı açınca takip isteği arttırıyorya oradan 5-10 hesaba istek atarsanız kapanmıyor yine. O adımı atlayıp tek tek yollamaya kalkınca askıya alıyor.

Evet bu şekilde çözdüm. Mobil veriye açıp Gmail ve yeni hesap açın. 1 hafta şart değil ama garanti olsun diye bekledim ben. Hesabı açınca takip isteği arttırıyorya oradan 5-10 hesaba istek atarsanız kapanmıyor yine. O adımı atlayıp tek tek yollamaya kalkınca askıya alıyor.

Ünlüleri takip ettiriyor, ondan bahsediyorsunuz sanırım. Yeni Gmail ile yeni hesap açınca takip etme kısmından 10 kişi takip edeyim. Sonrasında bir 3 gün bekliyeyim. Tanıdıklarıma istek atmaya başlayayım.

Ünlüleri takip ettiriyor, ondan bahsediyorsunuz sanırım. Yeni Gmail ile yeni hesap açınca takip etme kısmından 10 kişi takip edeyim. Sonrasında bir 3 gün bekliyeyim. Tanıdıklarıma istek atmaya başlayayım.
Ünlüleri öneriyor, siz kullanıcı adlarını yazıp tanıdıklarınıza istek atacaksınız.

Profil fotoğrafını bir 100 takipçi olunca falan eklemeyi düşünüyorum hocam. Nasıl olur? Ayrıca bazı engellemem gerekenler var :D hesabı açtığım gibi engellesem problem olur mu? Hesabın ismini random bir şey koyacağım,o kişileri engelledikten sonra hesabın ismini değiştirmeyi düşünüyorum.Sıkıntı olur mu ?

Ünlüleri öneriyor, siz kullanıcı adlarını yazıp tanıdıklarınıza istek atacaksınız.
Kusura bakmayın hocam anlamadım tam.Çok soru soruyorum kusura bakmayın hesap meselesi önemli benim için.

@Hüseyin42 hocam

Son düzenleme:
Merhaba,

Apple ile uğraşıyorum 3 gündür telefonumu sıfırlamıştım iCloud kilitlendi 3 gün bekleme süresi verdi yeni bakabildim.

Dediğimi yaptınız mı? Telefon görüşmesi.
Problem değil hocam canınız sağolsun.Umudu kestim bu hesaptan Hüseyin hocanın dediğini deniyeceğim yarına.Telefon görüşmesini tam anlamadım hocam

Problem değil hocam canınız sağolsun.Umudu kestim bu hesaptan Hüseyin hocanın dediğini deniyeceğim yarına.Telefon görüşmesini tam anlamadım hocam
Bunlara bağlandığında telefonla arayın dediğinizde arıyorlar ve diyorsun ki benim hesabım kapatıldı inceleme butonu da karşıma çıkmadı itiraz et benim hesabımın tekrar incelenmesi için üst birimlere talep açın.

Nasıl açıyorlar izle gör deli edersin aramada.

Bunlara bağlandığında telefonla arayın dediğinizde arıyorlar ve diyorsun ki benim hesabım kapatıldı inceleme butonu da karşıma çıkmadı itiraz et benim hesabımın tekrar incelenmesi için üst birimlere talep açın.

Hocam üst birimlere aktarma yetkim yok falan diyorlar.Ss’ini atmıştım sanırsam.

Yarına bir daha deneyeyim madem. İngilizce tam olarak ne yazayım ki sonradan beni ‘'net" şekilde arasınlar. Ayrıca İngilizcem çok da akıcı değil dediklerinin bazılarını anlayamazsam iletişimde kopukluk olacaktır. Türkçe isteyebilir miyim? Eğer gelirse Türk müşteri hizmetleri aramada yardımcı olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı