Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Miralay Paşa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar instagram hesabım kapatıldı ve itiraz formunu da gönderdim. Bu süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama ben hesabımın yeniden açılacağını sanmıyorum. Nasıl açabilirim? Oyunlarda olduğu gibi ücretli bir şekilde hesap açtırma gibi bir şey varsa yapabilirim. Çok istiyorum bu hesabı tekrar almayı. Bana yardım edin.

Instagram ve Facebook'un şu katı kuralları o kadar saçma ki. Olup olmayacak şeylere bile uyarı veriyor. Zamanında Facebook'ta bi gönderi paylaşmıştım, sebepsiz yere uyarı verip paylaşımımı kaldırmışlardı. Sonra ben itiraz edince, gönderiyi yeniden paylaşmak zorunda kaldılar.
Birkaç kurtarma sitesine yazdım ancak çok bir şey çıkacağını zannetmiyorum. En iyisi sadece olmasını izlemek sanırım. Benim için önemli olan hesabın içindeki yazışmalar ve hatıralardı. Sanırım artık bir önemi yok.

Dostum kesin bilgi olmamakla birlikte TikTok'ta bu tarz şeyleri para ile yapan insanlar var bir arkadaşıma da yapmıştı yani ben emin değilim ama sen ne olur olmaz bak.
Evet araştırıyorum ama güvenilir biri yok sanırım. Arkadaşın nereden yapmış öğrenebilir miyiz? Ya da arkadaşınla konuşabilir miyim bir şekilde?

Birkaç kurtarma sitesine yazdım ancak çok bir şey çıkacağını zannetmiyorum. En iyisi sadece olmasını izlemek sanırım. Benim için önemli olan hesabın içindeki yazışmalar ve hatıralardı. Sanırım artık bir önemi yok.

Evet araştırıyorum ama güvenilir biri yok sanırım. Arkadaşın nereden yapmış öğrenebilir miyiz? Ya da arkadaşınla konuşabilir miyim bir şekilde?

Maalesef şu anda iletişim halinde değiliz ve TikTok'ta arama kısmında çıkan kişiler var 0-1000 TL arası yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı