Steam Hesabı kilitledi

Pala_5164

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 gb ram 1tb SSD Nvidia Geforce Rtx 4060 MS-7E27 AMD Ryzen 5 8400F 6-Core Processor, 4200 M
Meslek
Kuyumcu
İyi akşamlar. 2-3 gün önce ortada bir şey yokken Steam hesabımı kilitledi. Desteğe yazdım 11 saat sonra cevap verdiler. Her zamanki gibi ilk e-postamı telefon numaramı falan istediler. Verdim. Bir buçuk gün sonra cevap verdiler, dediğin e postayla ilk e-posta eşleşmiyor ama diğerleri doğru. Neyse ben ne var ne yok bütün bilgilerini verdim bunlara şimdi de yazmışlar ki:

"Steam hesabıyla ilişkilendirilen ilk e-posta adresini bilet iletişim e-postası olarak kullanarak yeni bir destek bileti oluşturun. Bu bileti oluşturmadan önce tüm Steam hesaplarınızdan çıkış yaptığınızdan emin olun. Ayrıca yeni bilette bu bilet numarasına da başvurun.
Artık orijinal e-posta adresine erişiminiz yoksa, onu kurtarmak için e-posta sağlayıcısıyla iletişime geçmeniz gerekecektir.
Bu işlemi gerçekleştiremezseniz, hesapta değişiklik yapamayacağımızı unutmayın."

Biraz araştıracağım sizlerden de yardım isteyeyim dedim şimdiden teşekkürler.
Bu arada telefondan yazıyorum hatalar olabilir kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortada hiç bişey yokken demişsiniz ama yazdığınızdan mail adresini değiştirdiğiniz anlaşıyor. Steam ın şuan yaklaşımını çok beğendim hesabın çalındığını düşünerek hesabı kitlemiş ilk mail adresiyle benimle iletişime geç sana inanayım diyor.

E postayı değiştireli aylar oluyor.
Edit: Bana kod gönderdiklerini söylüyorlar ama gelmiyor.
Ve kod gelse her şey hallollmuştu ama 3 gündür kilitli hesap. Eski mail ekran görüntülerini yolladım onlara bende, ilk e postama yolladıkları kanıtlı bir şekilde. Sadece çok geç cevap veriyorlar dayanamıyorum.

Son düzenleme:
Türkiye saatiyle 15 - 23 saatleri arasında personelleri çalışıyor. genelde 36 saat içinde cevap veriyolar. Konu karmaşık ise her mailleşme için çarpı 36 olarak düşün Elbet çözülür.

Peki, teşekkürler.

Türkiye saatiyle 15 - 23 saatleri arasında personelleri çalışıyor. Genelde 36 saat içinde cevap veriyorlar. Konu karmaşık ise her mailleşme için çarpı 36 olarak düşün elbet çözülür.

Son bir şey soracağım. Ben o gün topluluk pazarında indirimli Battlefield almak için skin satıyordum. Oyun 1.99 dolardı benim 1.97 dolarım vardı son 0.02 cent kala satışlar durdu onu arkadaşla beklerken yedim banı. İndirimin son günü 26 Haziran o günden sonra sorunumu çözerlerse ne olur? Steam'e yazarsam bana destek olurlar mı oyun 40 dolar oluyor çünkü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı