Steam Hesabı nasıl olmuş?

Hocam nasıl yaptınız? Rehberlik gelir mi?
Hocam öncelikle Steam üzerinden yüklü miktarda oyun vesaire satın almanız gerekiyor. Bu sayede puan kazanıyorsunuz. Daha sonra puan dükkanından kozmetik falan alıyorsunuz.

Hareketli arka planlar, mini profiller, avatar çerçeveleri 2bin puan. Avatarlarsa 3bin puan hocam.

Ayrıca, bazı kozmetikler set şeklinde satılıyor. O sayede arayüz rengini değiştirebiliyorsunuz hocam. Mesela konu sahibi hocamın arayüzü kırmızı.

Size düşük bütçeli profil tavsiyesi vereyim hocam. Düz, hareketsiz arka planlar 500 puan. Ayrıca çok ucuza Steam pazarından da alabilirsiniz. Bazı sitelerde de renge göre profil arka planı aratabiliyorsunuz. Oradan avatarınızın rengine uygun bir şey seçebilirsiniz. Eser miktarda bile olsa photoshop biliyorsanız arka planın ağır basan rengini kopyalayıp, avatarınızı öyle yapabilirsiniz hocam. Üstüne de 2bine çerçeve alırsınız.

sana böyle bi profil yakışır bence
Bende böyle istiyorum zaten.

Hocam öncelikle Steam üzerinden yüklü miktarda oyun vesaire satın almanız gerekiyor. Bu sayede puan kazanıyorsunuz. Daha sonra puan dükkanından kozmetik falan alıyorsunuz.

Hareketli arka planlar, mini profiller, avatar çerçeveleri 2bin puan. Avatarlarsa 3bin puan hocam.

Ayrıca, bazı kozmetikler set şeklinde satılıyor. O sayede arayüz rengini değiştirebiliyorsunuz hocam. Mesela konu sahibi hocamın arayüzü kırmızı.

Size düşük bütçeli profil tavsiyesi vereyim hocam. Düz, hareketsiz arka planlar 500 puan. Ayrıca çok ucuza Steam pazarından da alabilirsiniz. Bazı sitelerde de renge göre profil arka planı aratabiliyorsunuz. Oradan avatarınızın rengine uygun bir şey seçebilirsiniz. Eser miktarda bile olsa photoshop biliyorsanız arka planın ağır basan rengini kopyalayıp, avatarınızı öyle yapabilirsiniz hocam. Üstüne de 2bine çerçeve alırsınız.
Hocam seviye 5 benim hesap. Ayrıca dün kötü steam puanımı harcadım :(

Hocam nasıl yaptınız? Rehberlik gelir mi?
Hocam çok bir esprisi yok. En başa envanter vitrini koyup hareketli kedi çıkartması koydum benim envanterde bulunan. Specs kısmı zaten özel bilgi kutucuğu vitriniyle yaptım. Oyun koleksiyoncusu kısmı da vitrin. Diğer geri kalanlar da 2 tane ekran görüntüsü vitrini ve bir tane ise rozet koleksiyoncusu vitrini. Arka planı Steam topluluk pazarından aldım 2 dolara ve profil resmi de ''100% Orange Juice'' adlı oyuna sahibim avatarlar kısmında o bulunuyor. Profil olarak Puan Dükkanından Dying Light 2 profili kullandım böylece şeffaf oldu arka kısım. Avatar çerçevesi ZUP! diye bir oyundan, puanla aldım yine.

Arayüz olarak Dying Light 2 profilini kullanıyorum, kırmızılık arka plandan geliyor.

Bende böyle istiyorum zaten.

Hocam seviye 5 benim hesap. Ayrıca dün kötü steam puanımı harcadım :(

Buradan puan alabilirsiniz.

Buradan ise level alabilirsiniz.

Level botu şu anda bakımdaymış o yüzden sonra bakarsınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı