swaghos
Hectopat
Daha fazla  

Merhabalar, uzun tutmayacağım. Steam’de bir kişi bana arkadaşlık isteği gönderdi ve şöyle bir mesaj attı: “Steam’de al-sat yapıyor musun?” Ben “Evet, yapıyorum” dedim. Daha sonra bana ekran görüntüsü gönderdi ve “Sanırım bu kişi seni taklit ediyor” gibi şeyler söyledi ve “Steam’e şikayet ettim seni” dedi. Profiline girince, beni dolandırmaya çalışan kişinin ben olmadığını fark ettiğini söyledi.
Ekran görüntüsünde sanki eşyayı ben almışım gibi gözüküyordu; profil ve isim birebir aynıydı. Bana SteamHendrixBranson adlı Steam yetkilisinin hesabını ve Discord adresini verdi. Görüştüğüm kişi, bu konuda hakkımı aramam gerektiğini belirtti.
Bu hesabı, yan hesabım olarak kullanıyorum ama yinede hakkımı arama tarafındayım.
Bu kişi dolandırıcı olabilir mi? Steam desteğe ticket attım; yapmam gereken ek bir şey var mı?

Ekran görüntüsünde sanki eşyayı ben almışım gibi gözüküyordu; profil ve isim birebir aynıydı. Bana SteamHendrixBranson adlı Steam yetkilisinin hesabını ve Discord adresini verdi. Görüştüğüm kişi, bu konuda hakkımı aramam gerektiğini belirtti.
Bu hesabı, yan hesabım olarak kullanıyorum ama yinede hakkımı arama tarafındayım.
Bu kişi dolandırıcı olabilir mi? Steam desteğe ticket attım; yapmam gereken ek bir şey var mı?

Son düzenleme: