Steam Hesabım banlandı

Destek ekibi neden Discord üzerinden iletişime geçsin ki Steam dururken? Bu kadar saf olmayın gözünüzü seveyim, ayrıca banlanmanın 20 dolarlık hediye koduyla bir alakası olmadığını kendin nasıl düşünememiş olabilirsin hayret ediyorum doğrusu.

Bununla aynı konuyu ben de açtım. Eğer işin içinde Discord var ise dolandırıcıdır. Senden telefon numarası bile isterler aramak için. Ama destek ile Discord'dan konuşulamaz bile. Biraz mantıklı olun, koskoca Valve, çalışınlarının destek için DC kullanmasını ister mi?

Steam hesabım bir kullanıcının yanlışlıkla beni reportlaması sonucu banlandı. Benimle iletişime geçti ve ben de bu yolla destek ekibinden birisinin Discord'unu aldım. Adam ekran açtı gösterdi banımı. Kanıtlamak için bana beni raporlayan elemanla olan sohbetimizin sslerini ve satın alım geçmişimi istedi. Attım ama sonrasında G2A linki attı bunu özellikle Bing'den açtırdı.

20 dolar Steam hediye kodu almamı istedi param yok dedim aynı şeyi NPC gibi tekrarladı. Bununla ne yapacağımızı sorduğumda yine tekrarladı. Sonra konuşuruz deyip sesten çıktı. Şimdi hesabım banlı. Önerileriniz neler?
beyler hiç olmamış gibi yapak nolur

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Steam hesabım bir kullanıcının yanlışlıkla beni reportlaması sonucu banlandı. Benimle iletişime geçti ve ben de bu yolla destek ekibinden birisinin Discord'unu aldım. Adam ekran açtı gösterdi banımı. Kanıtlamak için bana beni raporlayan elemanla olan sohbetimizin sslerini ve satın alım geçmişimi istedi. Attım ama sonrasında G2A linki attı bunu özellikle Bing'den açtırdı.

20 dolar Steam hediye kodu almamı istedi param yok dedim aynı şeyi NPC gibi tekrarladı. Bununla ne yapacağımızı sorduğumda yine tekrarladı. Sonra konuşuruz deyip sesten çıktı. Şimdi hesabım banlı. Önerileriniz neler?
hesabının banlı olduğunu nerden anladın direk steamin kendi uygulamasından mı yoksa birilerine güvenerek mi anladın çünkü verdikleri linkin amacı dolandırıcılık dikkat et derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı