EA hesabım banlandı

Coffee Lake

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Dün Steam üzerinden EA Play almıştım ve tüm oyunları kütüphanene ekleyip çoğunu indirmeye bırakmıştım. Bugün sabah FIFA 23 girmeye çalıştığımda "hesap bilgisi alınamadı" gibi bir bağlantı hatası ile karşılaştım. İnternetten çözümlerine baktım her şeyi denedim ama işe yaramadı. Sonrasında mailine girdiğimde EA hesabımın banlandığını gördüm. Bu nasıl olabilir? Sırf EA Play aboneliğini Steam üzerinden aldım diye ban yemem çok saçma değil mi?

Dosya Ekleri

• image-4.png
    image-4.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 1.011
  • Screenshot_2023-07-23-15-44-53-790_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2023-07-23-15-44-53-790_com.google.android.gm-edit.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 844
Hocam konum değiştiğinde anti-cheat eğer oyunu tespit edemezse veya bir sorun olduğunu fark ederse oyunu açmıyor.
Sadece buna mı takıldınız? Yetkilendirilmemiş 3. taraf uygulamaları eklenti, mod vb. her şey dahil. Ayrıca anti-cheat ile beraber bile taşısa oyun dosyalarını taşımak yasak! Hiçbir şekilde taşıyamazsınız.

Dün Steam üzerinden EA Play almıştım ve tüm oyunları kütüphanene ekleyip çoğunu indirmeye bırakmıştım. Bugün sabah FIFA 23 girmeye çalıştığımda "hesap bilgisi alınamadı" gibi bir bağlantı hatası ile karşılaştım. İnternetten çözümlerine baktım her şeyi denedim ama işe yaramadı. Sonrasında mailine girdiğimde EA hesabımın banlandığını gördüm. Bu nasıl olabilir? Sırf EA Play aboneliğini Steam üzerinden aldım diye ban yemem çok saçma değil mi?
En altta itiraz etme linki var. İtiraz edin.

Sadece buna mı takıldınız? Yetkilendirilmemiş 3. taraf uygulamaları eklenti, mod vb. her şey dahil.

Arkadaş yukarıda mod eklenti vb. bir eklenti kurduğunu söylüyor mu? Cidden soruyorum görmedim.

Ayrıca anti-cheat ile beraber bile taşısa oyun dosyalarını taşımak yasak! Hiçbir şekilde taşıyamazsınız.

1694728443470.png

Oyun dosyası taşımak neden yasak olsun, herhangi bir kaynakta bundan bahsediliyor mu?

Bende Apex Legends 2 yıl boyunca oynamamıştım ve girmeyi denediğimde birkaç ay önce banlandığım yazıyordu. Mail attıktan yaklaşık 2 hafta sonra açılmıştı iyi ki.

Arkadaşım zır cahil misin? Satış sözleşmesini attım. Ne kaynağı istiyorsun?Eki Görüntüle 1944247

Hmm canırım cahilim ve okuma yazmam yok nerede "ayrıca anti-cheat ile beraber bile taşısa oyun dosyalarını taşımak yasak! Hiçbir şekilde taşıyamazsınız." yazıyor açıklar mısın lütfen benim gibi bir cahile :(

Eğer bu yazıdan bahsediyorsan üzüldüm sana, "çevrimiçi oynanabilen bir oyun başlatıldığı zaman bu teknolojiler; çekirdek, yönetici veya kullanıcı yetkileriyle etkinleştirilebilmekte olup oyununuzu, cihazınızın RAM'ini, süreçleri, iletişimleri ve dosya depolamasını,"

Hmm canırım cahilim ve okuma yazmam yok nerede "ayrıca anti-cheat ile beraber bile taşısa oyun dosyalarını taşımak yasak! Hiçbir şekilde taşıyamazsınız." yazıyor açıklar mısın lütfen benim gibi bir cahile :(

Dosya depolamasını ihlalleri belirlemek ve bu kuralları korumak amacıyla izleyebilir. Kısmını okuyup anlayamadıysan veya okumaya üşendiysen benim problemim değil.

Ekran görüntüsü 2023-09-15 003402.png

Dosya depolamasını diyor arkadaşım. Diski değiştirmiş ve ban yemiş olay bu. EA'den değil. Direkt olarak oyun dosyalarından müdahale var. Arkadaşın yaptığı şey de oyun dosyalarını başka bir diske copy paste etmek. Aşağıda da yazıyor zaten "değiştirilmiş EA PC oyun dosyaları". Hâlâ daha anlamadıysan yapacak bir şeyim yok sana karşı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada bahsedilen "dosya depolamasını ihlalleri belirlemek" sence dosya yolunun değişmesi mi :D bu bir ihlal değil, orada bahsedilen diğer maddelere bakarsan RAM ve iletişimde geçiyor.
Bu mantıkla oyunu kurarken kullandığım RAM'i değiştirirsem sence ban yeme ihtimalim var mı?
Oyunu başka dizine taşırken zaten oyun silinip tekrar yükleniyor gibi işleme girer, eğer elle dosya olarak atarsanız büyük ihtimalle hata alırsınız.
Yazı başında yazdığı gibi "çevrimiçi oynanabilen bir oyun başlatıldığı zaman bu teknolojiler" yani oyun hata almadan başarıyla çalışmış bunun ardından oyuna inject olan veya oyun çalışmaya başladığında değişen bir dosya var mı kontrolü.
Ayrıca daha tartışmayı düşünmüyorum beni anlaman veya anlamaman önemli değil biraz olgunlaşıp üslubunu düzeltmen gerek fakat bunun için bir 5-10 yılımız daha olduğunu göz önünde bulundurursak iyi akşamlar, iyi geceler diyorum.

Aynısını bugün bende yaşadım aşırı saçma bir ban sebebi ama benimkisi banka hesabımın itiraz ettiğiyle yönelik visaya yazdım bankanızla alakalı dedi bankayı aradım bizde böyle bir sorun yok diyor anlamadım gitti ne yapacağım hesap dekontu falanda gönderdim EA e steam e işte parayı ben hesabıma almadım diye kanıtı var. Aynısını 2021 de bir kullanıcı yaşamış onunkiside 21 günde çözülmüş geri açmışlar sonuçta hile yapmadık bir şey yapmadık umarım açarlar hesabım benim için çok değerli bakacağaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı