Hesabım Başka Birinin Hesabıyla Birleştirilmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

S.T.R.A.N.G.R.

Kilopat
Katılım
30 Mart 2013
Mesajlar
1.185
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün çoklu hesaptan ceza aldım. Fakat çoklu hesap kullanmadığıma eminim, muhtemelen Zenmate kullandığım için bir çakışma oldu. Recep Baltaş'a facebook'tan bildirdim durumu, bugün cezam kalkmış ama hala hesabım başka birinin hesabıyla birleşik. Normalde 700 küsür mesajım vardı, şu an 1155. Bir kontrol edebilir misiniz? Mesela şuradaki mesajı ben yazmadım: Vatan Bilgisayar'da Bir Mantık Hatası
 
Şanslısınız, ben silindiğini bildiğim eski hesabımı tesadüf eseri bir konuda gördüm ve bunun için birleştirme talep ettim, Facebook'tan girerken bu hesaba girdiği için diğer hesabla bir alakam yoktu(Diğer hesabada aynı Facebook hesabı ile giriyordum...) ama yine de ceza yemiştim, ilk bu sorunu yaşadığımda konuya cevap yazan yetkilinin bu durumu anlayamaması biraz garip...
 
Umarım aynı şey başıma gelmez. Başka birinin yazdığı mesajı ben yazmışım gibi görünmesini istemem. Mikail Fidan bu konu hakkında iyi bir önlem almanızı rica ediyorum.
 
Konuyu yeni gördüm. Bahsedilen hesap benim "FSMxRousseau" hesabıma ait. Konu açmış bulunmaktayım. Açıkçası gereksiz bir hata. Neyden kaynaklandığını bilinmiyor. Benim düşüncelerim sanki seninmiş gibi gözükecek. Bu konuda senden özür diliyorum dostum. Mağduriyetin giderilmesi gerekiyor. Burada emek var sonuçta.
 
Sizin ki yine biraz daha iyi. Benim hesabım da birleştirildi. Yazdığım tüm mesajlar başkası yazmış gibi gözüküyor. Yeni hesap açmak durumunda kaldım. Onun otelin internetini kullanmamdan kaynaklandığını düşünüyorum. Yakında okullar açılıyor, okulun internetine girincede aynı olayın tekrar yaşanmasını istemiyorum. Bu konuya acilen el atılırsa iyi olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı