reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.478 Çözümler 775 19 Mart 2024 #11 ququleta dedi: Tüm Valve oyunlarından yani. Genişletmek için tıkla... Source ve Gold Source oyunları dışında, her yasaklanma sadece yasaklanmayı aldığınız oyunu etkiler. Ayrıca VAC koruması sadece Valve oyunlarında bulunmuyor. Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım help.steampowered.com SWhiteMader dedi: 1 gün oldu hâlâ cevap yok Genişletmek için tıkla... Bekleyeceksiniz. Yoğunluğa göre ortalama 3 gün sürebiliyor.
ququleta dedi: Tüm Valve oyunlarından yani. Genişletmek için tıkla... Source ve Gold Source oyunları dışında, her yasaklanma sadece yasaklanmayı aldığınız oyunu etkiler. Ayrıca VAC koruması sadece Valve oyunlarında bulunmuyor. Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım help.steampowered.com SWhiteMader dedi: 1 gün oldu hâlâ cevap yok Genişletmek için tıkla... Bekleyeceksiniz. Yoğunluğa göre ortalama 3 gün sürebiliyor.
S SWhiteMader Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #12 Steam VAC olan oyunlara şuanlık kısıtlama getirmiş çalan kişi istese giremez cs ye Şuan bütün cihazlardan çıkış yap dedim şifreyi değiştirebilsem olay bitti ama steam yaptırmıyor. Son düzenleme: 19 Mart 2024
Steam VAC olan oyunlara şuanlık kısıtlama getirmiş çalan kişi istese giremez cs ye Şuan bütün cihazlardan çıkış yap dedim şifreyi değiştirebilsem olay bitti ama steam yaptırmıyor.