Değerli oyun yok derken hocam? Bannerlord, Sea of Thieves, Witcher 3, Fifa 23 sadece bu dördü 650 lira ediyor. Şahsen ben hesaba 200 lira verirdim.Değerli pek oyun yok. (Fiyat olarak)
Değerli oyun yok derken hocam? Bannerlord, Sea of Thieves, Witcher 3, Fifa 23 sadece bu dördü 650 lira ediyor. Şahsen ben hesaba 200 lira verirdim.Değerli pek oyun yok. (Fiyat olarak)
Bannerlord 120 TL Witcher 3 15 TL, FIFA 23 175 TL, Sea Of Thieves de 30 TL. En düşük fiyatına göre satılır hesaplar. Şu ankine göre değil. Çünkü öbür türlü rağbet görmezler. 200 lira, bir mail ile alınabilecek bir hesaba çok, değmez.Değerli oyun yok derken hocam? Bannerlord, Sea of Thieves, Witcher 3, Fifa 23 sadece bu dördü 650 lira ediyor. Şahsen ben 200 lira verirdim hesaba.
Satmak istersen değersiz ha içinde ki oyunların toplam fiyatını soruyorsan SteamDB calculatordan bak.
Güvenilir siteler var. Hesap geri alınırsa hukuki süreç başlatıyorlar. Arkadaşımın başına geldi, karşı tarafın evine tebligat gönderildi adliyeden.Bannerlord 120 TL Witcher 3 15 TL, FIFA 23 175 TL, Sea Of Thieves de 30 TL. En düşük fiyatına göre satılır hesaplar. Şu ankine göre değil. Çünkü öbür türlü rağbet görmezler. 200 lira, bir mail ile alınabilecek bir hesaba çok, değmez.
O site pek doğruyu göstermiyor diyorlar.Satmak istersen değersiz ha içinde ki oyunların toplam fiyatını soruyorsan SteamDB calculatordan bak.
Ya öyle tabi ama yapılan işlem doğru değil ilk başta. Ayrıca bu hesaba talep olmaz.Güvenilir siteler var. Hesap geri alınırsa hukuki süreç başlatıyorlar. Arkadaşımın başına geldi, karşı tarafın evine tebligat gönderildi adliyeden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.