Steam Hesabım kaç TL eder?

Bence 0. Hesabınızı satsanız bile sonradan ödeme yöntemini doğrulayıp geri alabiliyorsunuz. Bu yüzden Steam hesaplarının satılmasını veya alınmasını hiç doğru bulmuyorum.

Herkese merhaba, ben Steam hesabımı satmak istiyorum. Ban vs. yok, tertemiz hesap. İçinde 100'den fazla oyun var ve çoğu popüler oyunlar. Hesap kaç TL eder?

Ne kadar harcadıysanız o kadar ama satmaya gelince 0TL çünkü satamazsınız Steam satmaya onay vermiyor.

Hocam satmayın şu hesapları inanın değmiyor ya gerek yok.

Alıcı bulsa ve satsa zaten Steam illegal bir şey fark ettiği anda askıya alıyor aynı zaman da arkadaşın dolandırma ihtimali de var. :D

Ne kadar harcadıysanız o kadar ama satmaya gelince 0TL çünkü satamazsınız Steam satmaya onay vermiyor.

Alıcı bulsa ve satsa zaten Steam illegal bir şey fark ettiği anda askıya alıyor aynı zaman da arkadaşın dolandırma ihtimali de var. :D
Ben yıllardır aynı hesap için emek vermişim beleşten oyunlar kovalamışım yaşanmışlıklar var diye satmaya kıyamıyorum. Bu kadar mı paraya ihtiyacı var insanların? 😄

Ben yıllardır aynı hesap için emek vermişim beleşten oyunlar kovalamışım yaşanmışlıklar var diye satmaya kıyamıyorum. Bu kadar mı paraya ihtiyacı var insanların? 😄
Hocam değerinde gitse tamam diyeceğim. Binlerce lira harcanıyor oyunlara adam hesabı 100 liraya satıyor. Hiç mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı