Açılmıyor eski hesapların sıkıntısı bu zaten bu yüzden ucuza satılıyorlar hesapla pek oynama yapmamanız gerekirdi şüphelenince direkt kilitliyorlar.
Merhaba,
Steam ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.
Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.
Steam'i kullandığınız için teşekkürler,
işlenmiş
Böyle bir yanıt geldi vermezler herhalde
O hesabı unutun. CD key olmadan hesabı geri almanız çok zor. Sizden en sağlam kanıtı istiyorlar. Onu vermezseniz hesapta yok.
Bu tür eski hesaplarda eskiden ilk sahipleri Half-Life Complete pack CD kutusu satın alıyorlar. O kutunun içinde CD key çıkıyor. CD keyi Steam hesabında etkinleştirip CS, Half Life gibi oyunları geliyor hesaba. CD keyi maalesef göremeyiz. Eskiden kullandınız ise nereden satın aldığınızı hatırlayın. Oradan bulabilirsiniz. Onun haricinde CD keyi göremeyiz.
Merhaba,
Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.
Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.
işlenmiş
Açarlar yok ilk mail yok CD key eskide kaldı. Uzun süre hesap sende ise bütün kanıtları at unutma.
Merhaba,
işlenmiş