Steam Hesabım kilitlendi

Hocam eski hesap CD key istedi olmadığını söyledim kart ekstre ve kart son 4 hane ile iade ettiler.

Hocam o zaman bilmiyorum benim de başıma geldi ama açılmadı hatta Reddit'te yabancı birinde de görmüştüm hesabı kendi oluşturmuş lisedeyken ve şu an evli 2 çocuk babasıymış hesap 19 yıllık ve hesabında 1000 dolar envanter varmış. Tüm bilgilerini atmasına rağmen açmamışlar büyük ihtimalle gelen desteğin insiyatifine kalıyorsunuz.

O hesabı unutun. CD key olmadan hesabı geri almanız çok zor. Sizden en sağlam kanıtı istiyorlar. Onu vermezseniz hesapta yok.

Bu arada hesabın ilk açılıştaki CD keyi nedir? Birkaç kere daha duyduk bunu CD key istemelerini ancak bu keyi nereden nasıl bulabiliriz? Bizde de kenarda dursun bu key.

Bu tür eski hesaplarda eskiden ilk sahipleri Half-Life Complete pack CD kutusu satın alıyorlar. O kutunun içinde CD key çıkıyor. CD keyi Steam hesabında etkinleştirip CS, Half Life gibi oyunları geliyor hesaba. CD keyi maalesef göremeyiz. Eskiden kullandınız ise nereden satın aldığınızı hatırlayın. Oradan bulabilirsiniz. Onun haricinde CD keyi göremeyiz.

Açılmıyor eski hesapların sıkıntısı bu zaten bu yüzden ucuza satılıyorlar hesapla pek oynama yapmamanız gerekirdi şüphelenince direkt kilitliyorlar.
Merhaba,

Steam ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.

Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.

Steam'i kullandığınız için teşekkürler,
işlenmiş

Böyle bir yanıt geldi vermezler herhalde

O hesabı unutun. CD key olmadan hesabı geri almanız çok zor. Sizden en sağlam kanıtı istiyorlar. Onu vermezseniz hesapta yok.

Bu tür eski hesaplarda eskiden ilk sahipleri Half-Life Complete pack CD kutusu satın alıyorlar. O kutunun içinde CD key çıkıyor. CD keyi Steam hesabında etkinleştirip CS, Half Life gibi oyunları geliyor hesaba. CD keyi maalesef göremeyiz. Eskiden kullandınız ise nereden satın aldığınızı hatırlayın. Oradan bulabilirsiniz. Onun haricinde CD keyi göremeyiz.
Merhaba,

Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.

Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.

işlenmiş

Açarlar yok ilk mail yok CD key eskide kaldı. Uzun süre hesap sende ise bütün kanıtları at unutma.
Merhaba,

işlenmiş

Ben de Steam hayatına 2015 de girmiştim. Muhtemelen bende de bu CD key durumu yok ve olmayacakda.

Ben de Steam hayatına 2015 de girmiştim. Muhtemelen bende de bu CD key durumu yok ve olmayacakda.

Hesabınıza CD key girmediniz ise CD keylik bir durum olmayacaktır. Cüzdan kodu vesaire girdiyseniz cüzdan kodunu sorabilirler onları saklamakta fayda var.

@@YouNeveeJust hesabı vermeyecekler. Size ait olmayan hesapları satın almayın. Başkasına ait alınan hesaplar hiçbir zaman sizin olmaz. Geçmiş olsun hocam.

Hesabınıza CD key girmediniz ise CD keylik bir durum olmayacaktır. Cüzdan kodu vesaire girdiyseniz cüzdan kodunu sorabilirler onları saklamakta fayda var.

@@YouNeveeJust hesabı vermeyecekler. Size ait olmayan hesapları satın almayın. Başkasına ait alınan hesaplar hiçbir zaman sizin olmaz. Geçmiş olsun hocam.
Yüksek ihtimal arkadaşa CS keyini sormuştur. Yoksa ilk girilen keyi kim saklar elbet unutulur.

bir sorum daha var peki şuan kitlenen hesabımda ki numarayı kaldıramıyorum yeni hesap açacam sıfırdan kitlenen hesabımda ki numarayı bu yeni açacağım hesapta kullansam buda kitlenir mi ?

unknown_2023.04.12-22.57_03.png

Yüksek ihtimal arkadaşa CS keyini sormuştur. Yoksa ilk girilen keyi kim saklar elbet unutulur.

Hocam CS keyi değil belirttiğim gibi eski oyunları içeren bir CD key resmide görünen oyunlar var bu key de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı