- Makaleler
- 1
Sağolun desktekleriniz için sn. Kino hocam. Herhalde yaş farkından dolayı tek siz beğendinizBen beğendim, "edgy" ya da Ankara pavyonu gibi profil görmekten için şişmişti.
Sağolun desktekleriniz için sn. Kino hocam. Herhalde yaş farkından dolayı tek siz beğendinizBen beğendim, "edgy" ya da Ankara pavyonu gibi profil görmekten için şişmişti.
Sağolun hocamBence güzel. Herkes ayni yemekten ayni tadi alacak diye bir sey yok.
Bence güzel. Herkes ayni yemekten ayni tadi alacak diye bir şey yok.
Sağ olun hocamşöyle böyle yapsan iyi olur demek yerine spam atıyor yaşı kuçuk kardeşlerimiz.
Sağolun desktekleriniz için sn. Kino hocam. Herhalde yaş farkından dolayı tek siz beğendiniz![]()
Ben yalnızca estetik açıdan değerlendiriyorum, arka planı ve görseli oldukça beğendim. Belki diğer üyeler farklı açılardan bakmışlardır.
Kendini çok beğenmiş birisiniz galiba basbaya kötü bir profil.Kötu diyenlerin göz zevki yok nokta.
Yaşımın küçük olduğunu nereden çıkardın?Sağolun hocamŞöyle böyle yapsan iyi olur demek yerine spam atıyor yaşı kuçuk kardeşlerimiz.
Kendini beğenmişin biri çok takmayın bence.Yaşımın küçük olduğunu nereden çıkardın?
Profilim nasıl? https://steamcommunity.com/id/febr1s/
Kötü diyenler çoğunlukta imiş. Işıklı mışıklı görmemiş gibi Showcase yapıştırıp profil dizebilirdim mis gibi profil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.