R Raxeira Femtopat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #11 Sertidegni dedi: Yüzünü paylaşsan, yakışıklı mıyım diye ciddi cevap verirdik ama buna hayır. Genişletmek için tıkla... verme kral ne bu boş yargılama cevap vermek zorunda değil işine gücüne bakabilirsin cevabın hayırsa boş chat yapma
Sertidegni dedi: Yüzünü paylaşsan, yakışıklı mıyım diye ciddi cevap verirdik ama buna hayır. Genişletmek için tıkla... verme kral ne bu boş yargılama cevap vermek zorunda değil işine gücüne bakabilirsin cevabın hayırsa boş chat yapma
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 9 Mayıs 2023 #12 Raxeira dedi: Verme kral ne bu boş yargılama. Cevap vermek zorunda değil işine gücüne bakabilirsin cevabın hayırsa boş chat yapma. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma seni incittim.
Raxeira dedi: Verme kral ne bu boş yargılama. Cevap vermek zorunda değil işine gücüne bakabilirsin cevabın hayırsa boş chat yapma. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma seni incittim.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.578 Makaleler 5 Çözümler 35 9 Mayıs 2023 #13 @Raxeira Hayatımda gördüğüm en berbat Steam hesabı.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 9 Mayıs 2023 #14 Raxeira dedi: Yav kral işine gücüne bak allah aşkına, boş muhabbete girmeyelim. İnsan gibi bir soru sordum fikir almak için boş boş konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Fikrimi söyledim ben de. Yorumların çok terbiyesizce, on yaşındaki kardeşime kötü örnek oluyor.
Raxeira dedi: Yav kral işine gücüne bak allah aşkına, boş muhabbete girmeyelim. İnsan gibi bir soru sordum fikir almak için boş boş konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Fikrimi söyledim ben de. Yorumların çok terbiyesizce, on yaşındaki kardeşime kötü örnek oluyor.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.578 Makaleler 5 Çözümler 35 9 Mayıs 2023 #15 @Raxeira Ağlamıyorum soruna cevap verdim.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.407 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2023 #15 Raxeira dedi: Yav kral işine gücüne bak Allah aşkına boş muhabbete girmeyelim insan gibi bir soru sordum fikir almak için boş boş konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Steam hesabın güzel son zamanlarda bu kadar aynı konudan açılmış olduğu için ve arkadaşlarda biraz sıkılmışlar galiba lütfen kırmayalım birbirimizi devam edin hayatınıza.
Raxeira dedi: Yav kral işine gücüne bak Allah aşkına boş muhabbete girmeyelim insan gibi bir soru sordum fikir almak için boş boş konuşuyorsun. Genişletmek için tıkla... Steam hesabın güzel son zamanlarda bu kadar aynı konudan açılmış olduğu için ve arkadaşlarda biraz sıkılmışlar galiba lütfen kırmayalım birbirimizi devam edin hayatınıza.