verme kral ne bu boş yargılama cevap vermek zorunda değil işine gücüne bakabilirsin cevabın hayırsa boş chat yapmaYüzünü paylaşsan, yakışıklı mıyım diye ciddi cevap verirdik ama buna hayır.
verme kral ne bu boş yargılama cevap vermek zorunda değil işine gücüne bakabilirsin cevabın hayırsa boş chat yapmaYüzünü paylaşsan, yakışıklı mıyım diye ciddi cevap verirdik ama buna hayır.
Kusura bakma seni incittim.Verme kral ne bu boş yargılama. Cevap vermek zorunda değil işine gücüne bakabilirsin cevabın hayırsa boş chat yapma.
Fikrimi söyledim ben de. Yorumların çok terbiyesizce, on yaşındaki kardeşime kötü örnek oluyor.Yav kral işine gücüne bak allah aşkına, boş muhabbete girmeyelim. İnsan gibi bir soru sordum fikir almak için boş boş konuşuyorsun.
Yav kral işine gücüne bak Allah aşkına boş muhabbete girmeyelim insan gibi bir soru sordum fikir almak için boş boş konuşuyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.