Steam Hesabım nasıl?

Neden "kötü" olduğunu belirtmeden direk damgalamak neyin hazmedememesi acaba?
Adam bak oyunum var fakir insanlar demek için değil, fikir almak için konu açıyor ve baltalamaya çalışıyorsunuz. Ayıp!

Pekâlâ sayın avukat, Steam hesabı kullanıcıya özeldir ve kullanıcı ne isterse onu yapmakta özgürdür. Bunun üstüne insanlardan "Nasıl?" fikri almakta saçmalıktan ibarettir. Kişi profilini (profil fotoğrafı, arka plan vs) kendi zevkine göre dizayn eder. Bunu senin beğenip beğenmemene gerek yok. Steam hesapları sanatsal bir çalışma değildir. Elma resmi çizip, biraz süsleyip insanlara sergileyip fikir almazsın. Aynı şey oyunlar içinde geçerlidir. Bu arkadaşın veya bir başka "Steam hesabım nasıl?" diye soran arkadaşın hesabında yüzlerce hentai oyunu olabilir. Belki onları oynamaktan hoşlanıyor, sanane veya sizene? "Ben olsam hentai oyunları yerine 3 tane AAA oyunu alırdım, saçma olmuş." cevabından da banane? Ben bunları seviyorum ve alıyorum.

Gelelim konuda ki hesaba, bu hesap burada ki oyuncuların isteyebileceği türde bir hesap çünkü az sayıda olsa da AAA yapımlar ve çeşitli oyunlar barındırıyor. Böyle bir hesaba Technopat kitlesinden gelecek olası cevap "Vaov, çok iyi!" olacağı için bu arkadaş bunu buraya bile bile açmıştır ve resmen "Bakın Redempşın'a sahibim, bakın Saybırpaaank var!" demek istemiştir. Bu fesatlık düşünmek değildir, bunun aksini düşünen de çok iyi niyetlidir, çok saftır.

Arkadaş senin bir tanıdığın falan değilse senin onu savunmak için şu sözleri sarf etmen daha büyük ayıp!

Ben sizlerden hesabım hakkında düşüncelerinizi almak istedim onun yerine su olabilirdi şunu yapabilirdin vb. sen direk kötü demişsin sebep yok bir şey yok ondan dolayı dedim insan bir açıklar neyse.

Hesabın hakkında ne düşüncesi istiyorsun ki insanlardan? Burada ki tepkilere göre şekillendirecek misin? Burada ki kitle "Arka plana çıplak hentai kızı koy, profile kadın fotoğrafı koy." derse yapacak mısın? Senin kendi Steam hesabını ben neden eleştiriyorum ve lanet olası yerde neden bunu sorma ihtiyacı duruyorsun? Yapacak daha önemli işlerin yok mu? Gerçekten bak her şeyin altına böyle sanatsal şeyler yap, kitap oku, hobinle uğraş falan demiyorum ama şununla uğraşıp konu açana kadar 2 sayfa kitap okusan daha yararlı.

Her ne kadar tersine düşünen varsa da benim düşüncem bu yönde. Size iyi pohpohlanmalar.

Gerçekten bak her şeyin altına böyle sanatsal şeyler yap, kitap oku, hobinle uğraş falan demiyorum ama şununla uğraşıp konu açana kadar 2 sayfa kitap okusan daha yararlı.

Her ne kadar tersine düşünen varsa da benim düşüncem bu yönde. Size iyi pohpohlanmalar.

Peki sen bu kadar uğraşacağına 2 sayfa kitap okusan daha yararlı olmaz mıydı?

Eğer gerçekten bu kadar kötü bir şekilde bu tarz bir konuya nefret duyuyorsan neden inatla bu konulara girip yorum atıyorsun. Yorum atmayı geçtim, neden inatla konuyu uzatıyor ya da sanki doğruyu sen biliyormuş gibi düşünceni dayatmaya çalışıyorsun. Sana bu saçma geliyor, bana da senin bu dediklerin.

Yazdıklarına bakılırsa cidden kafa dinlendirmen gerekiyor. Nefes al, cevap yazmak yerine.

Peki sen bu kadar uğraşacağına 2 sayfa kitap okusan daha yararlı olmaz mıydı?

Eğer gerçekten bu kadar kötü bir şekilde bu tarz bir konuya nefret duyuyorsan neden inatla bu konulara girip yorum atıyorsun. Yorum atmayı geçtim, neden inatla konuyu uzatıyor ya da sanki doğruyu sen biliyormuş gibi düşünceni dayatmaya çalışıyorsun. Sana bu saçma geliyor, bana da senin bu dediklerin.

Yazdıklarına bakılırsa cidden kafa dinlendirmen gerekiyor. Nefes al, cevap yazmak yerine.

Aptallığa giden iki yol vardır. Birincisi doğru olmayana inanmak; diğeri doğru olana inanmayı reddetmek. (Soren Kierkegaard)

1690401710164.png

şu kısmı nasıl yaptınız hocam?

Pekâlâ sayın avukat, Steam hesabı kullanıcıya özeldir ve kullanıcı ne isterse onu yapmakta özgürdür. Bunun üstüne insanlardan "nasıl?" fikri almakta saçmalıktan ibarettir. Kişi profilini (profil fotoğrafı, arka plan vs) kendi zevkine göre dizayn eder. Bunu senin beğenip beğenmemene gerek yok. Steam hesapları sanatsal bir çalışma değildir. Elma resmi çizip, biraz süsleyip insanlara sergileyip fikir almazsın. Aynı şey oyunlar içinde geçerlidir. Bu arkadaşın veya bir başka "Steam hesabım nasıl?" diye soran arkadaşın hesabında yüzlerce hentai oyunu olabilir. Belki onları oynamaktan hoşlanıyor, sana ne veya sizene? "ben olsam hentai oyunları yerine 3 tane AAA oyunu alırdım, saçma olmuş." cevabından da bana ne? Ben bunları seviyorum ve alıyorum.

Gelelim konuda ki hesaba, bu hesap burada ki oyuncuların isteyebileceği türde bir hesap çünkü az sayıda olsa da AAA yapımlar ve çeşitli oyunlar barındırıyor. Böyle bir hesaba Technopat kitlesinden gelecek olası cevap "vaov, çok iyi!" olacağı için bu arkadaş bunu buraya bile bile açmıştır ve resmen "bakın redempşın'a sahibim, bakın saybırpaaank var!" demek istemiştir. Bu fesatlık düşünmek değildir, bunun aksini düşünen de çok iyi niyetlidir, çok saftır.

Arkadaş senin bir tanıdığın falan değilse senin onu savunmak için şu sözleri sarf etmen daha büyük ayıp!

Hesabın hakkında ne düşüncesi istiyorsun ki insanlardan? Burada ki tepkilere göre şekillendirecek misin? Burada ki kitle "arka plana çıplak hentai kızı koy, profile kadın fotoğrafı koy." derse yapacak mısın? Senin kendi Steam hesabını ben neden eleştiriyorum ve lanet olası yerde neden bunu sorma ihtiyacı duruyorsun? Yapacak daha önemli işlerin yok mu? Gerçekten bak her şeyin altına böyle sanatsal şeyler yap, kitap oku, hobinle uğraş falan demiyorum ama şununla uğraşıp konu açana kadar 2 sayfa kitap okusan daha yararlı.

Hocam gezinirken Steam hesabım nasıl konularını gördüm bende bir yapayım dedim inan konunun buralara geleceğini tahmin etmemiştim keşke açmaz olaydım her neyse düşüncenizi saygı duyuyorum iyi günler.

Eki Görüntüle 1877923

şu kısmı nasıl yaptınız hocam?
Ben kendim bı ayar yapmadım

Hocam gezinirken Steam hesabım nasıl konularını gördüm bende bir yapayım dedim inan konunun buralara geleceğini tahmin etmemiştim keşke açmaz olaydım her neyse düşüncenizi saygı duyuyorum iyi günler.

Ha bu arada kişisel algılamamanı tavsiye ederim. Toplu olarak bu "Hesabım nasıl?" konuları saçma (bence). Kişi/kişilere bir kastım yok, nefretim de yok.

Bunun yerine tavsiye başlığıyla açılmalı. Ufak detaylara takılan bir insan değilim fakat hesabım nasıl sorusu çok kapsamlı oluyor. Örneğin hesap tasarımına bir tavsiye istiyorsanız bunu belirtmek daha anlaşılır olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı