Steam Hesabım nasıl?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-05 140026.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-05 140026.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 116
Mouse vs. pek de kaliteli değil. K1, M3 ve Arctis 1. Herhalde üzerinde ASUS ve Steelseries yazdığını görüp kapmışsın ama aynı fiyata alternatiflerinden kötü olan ekipmanlar.
Profil bazında arkaplan ile profil fotoğrafı hiç ama hiç uyumlu değil. Arkada ciddi bir manzara var iken profil mizahi yapılmış ve komik de değil. Sahip olunan oyunlar iyi. 10 üzerinden 5.

Berbat nick, berbat profil fotoğrafı. Oyun sayınız az ama fena değil oyunlar. Arka plan eh işte.

Nick dışında mükemmel :D

nick olarak sosis ve Salam'ı diyorsanız o eski bir nick ve değiştirmeyi düşünmüyorum çok güzel bir hatırası var ve profil fotoğrafınında hatırası var onu da değiştirmeyi düşünmuyorum oyun sayım 200 oyunum var bence az değil sizde biliyorsunuz ki şu devirde oyun almak artık zorlaştı 300tlik oyun 1000 gibi fiyatlarda o yüzden pek oyun sayımı arttıramıyorum oyun alacak isemde seveceğim ya da kaliteli bir oyun almaya çalışıyorum.

Mouse vs. pek de kaliteli değil. K1, M3 ve Arctis 1. herhalde üzerinde ASUS ve SteelSeries yazdığını görüp kapmışsın ama aynı fiyata alternatiflerinden kötü olan ekipmanlar.
Profil bazında arka plan ile profil fotoğrafı hiç ama hiç uyumlu değil. Arkada ciddi bir manzara var iken profil mizahi yapılmış ve komik de değil. Sahip olunan oyunlar iyi. 10 üzerinden 5.

Hocam bizim bütçemiz buna yetti ekipmanlara takılmayınız lütfen elimden gelse bende değiştirme taraftarıyım ama fiyatlar uçtu. SteelSeries kulaklığıda eski kulaklığımız kırıktı çok acilinden F/P bir kulaklık almam lazımdı pek alternatif araştıramadım. profil fotoğrafının hatırası var değiştirmeyi düşünmüyorum ve mizahi olarak yapılmadı komiklik ile alakası yok. Oyunları ola bilidiğince kaliteli toplamaya çalışıyorum. Saygılar.

Hocam onlar CS de topluluk sunucusunda oynarken dönen mizahı dönen olaylardan biri. :D

Başarım hilesi kullanmasan daha iyi olabilirdi.

Hocam bunun için özür dilerim siz bunu yazınca başarımları nasıl silerim diye bakmaya başladım ve 20k başarımı sildim son halini altta paylaşacağım. ( başarımlara bakarsanız bazılarını kendim kastım :D )

1691239227303.png

Çok güzel :( bizde izliyoruz.

Ben zamanla istediğim tüm oyunları almaya başladım ortalama 3 yılda topladım 200 oyunu inşallah size de nasip olur.

düzeltme: "/id/sosisdll" kısaltması evet kötüydü onu o yüzden talhcosan yaptım [ https://steamcommunity.com/id/talhcosan/ ]

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı