Steam Hesabım ne kadar eder?

Hesap satanlar bir kaç bilgi ile kolayca geri alabiliyor. O yüzden hesapların değeri yüksek olsa da satması sıkıntı oluyor. 1-2 ay önce bir hesap almıştım bilindik bir siteden, tek özelliği prime cs ye sahip olmasıydı. Haftalık kutuları düşürürüm ve düşük eloya girmek istediğimde girerim diye almıştım. İlk maili ile aldım, steam guard, 2FA her şeyi açmama karşın aldıktan 12 saat sonra telefonuma "steam guard mobiliniz kaldırılmıştır" diye uyarı geldi. Satıcı +10.000 işlemi olan biri, o bana suç attı. Site hakkımı korumadı vs.vs. Yapılacak işler değil.

Değeri 2100TL ye yakın sana 50TL vereyim hesabı bana ver.
1691166826746.png

Son düzenleme:
Bak sevgili kardeşim.
Hesabını heba etme çünkü kullanıcı adından bile rapor etseler hesabının satışta olduğunu Steam tespit ederse kalıcı ban yersin ve geri açılmaz.
Ama eğer hesabının kaç TL olduğunu çok merak ediyorsan steamdb.com'dan hesap linkini girerek AVG Price'a bakabilirsin.

Yok ya ciddi misin oğlum? Elden Ring, RDR, GoW, Witcher serilerinin fiyatlarına bak bakalım sırf Elden ve RDR 2 "2100 TL" ediyor boş konuşmayı kes.

Elden Ring neyse de diğer oyunlar sık indirime giriyor hocam. Bu hesaba 2100 vermek yerine indirimle hepsini neredeyse 2100e alıyorsun. Ayrıca 2100 verdiğin hesabın sende durma ihtimali bile %100 değil.

Elden Ring neyse de diğer oyunlar sık indirime giriyor hocam. Bu hesaba 2100 vermek yerine indirimle hepsini neredeyse 2100e alıyorsun. Ayrıca 2100 verdiğin hesabın sende durma ihtimali bile %100 değil.

Hocam oraya zaten "kaliteli oyun" diye dile getirmeme rağmen Türk Lirasının değerinden habersiz insanların saçma sapan fikir belirtmesinden rahatsızlık duyuyorum. Bu ülke de 10 senelik oyun olan GTA 5 bile indirimle anca 350 TL'ye iniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı