tahtakapı
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Letgoya ilan açıp clash of clans hesabı satardım demişti bana bı abi üniversite zamanında şimdi kaç yaşında adam. Bı yerden adam çekip direkt şak diye buluşup versen ya da ne bileyim internet cafeye gidip hesabı tanıtım vesaire. Onları artık hayal gücüne göre düşüneceksin hocam. .D.Eminim rahat satılır ama hiç girmediğim için o tarz şeylere tecrübem yok dolayısıyla faillerim bir yerde diye düşünüyorum.
Yazılım mühendisiyim hocam ve yaşım 26 olduğu için çevremde aşağı yukarı bu yaşlarda ve Valorant'yu ne çevrem ne de ben oynuyorum artık bu yüzden satma düşüncem var zaten. Dün gamesatışa bir arkadaşa hesabı koydurdum ama ne olur bilmiyorum.
Hocam çevremde alıcı yok maalesef. İlla kötü düşünmek istemiyorum ilk sahibi olduğum için çalınma vs. yapılmaz zaten.
Bela falan olmaz başına ama 6 ya satiyorsan 100-200-500 TL sine site konuyor. Artık kaç keser bilmiyorum o mevlalari ama biz 100 e satiyoduk elimize 80-86 TL geçiyordu. Bu da elden vermek için bi +.
Sahibinden gibi insanların buluşup birbirine elden hesap satabilecegi legal ekstraları o su busuyla reklamlariyla benim parayı bulabileceğim bir sistem geliştirsem yurur gibi.
Yazılım mühendisi olan sensin verdim fikri .d