Hesabım ne kadar eder?

Letgoya ilan açıp clash of clans hesabı satardım demişti bana bı abi üniversite zamanında şimdi kaç yaşında adam. Bı yerden adam çekip direkt şak diye buluşup versen ya da ne bileyim internet cafeye gidip hesabı tanıtım vesaire. Onları artık hayal gücüne göre düşüneceksin hocam. .D.

Bela falan olmaz başına ama 6 ya satiyorsan 100-200-500 TL sine site konuyor. Artık kaç keser bilmiyorum o mevlalari ama biz 100 e satiyoduk elimize 80-86 TL geçiyordu. Bu da elden vermek için bi +.

Sahibinden gibi insanların buluşup birbirine elden hesap satabilecegi legal ekstraları o su busuyla reklamlariyla benim parayı bulabileceğim bir sistem geliştirsem yurur gibi.

Yazılım mühendisi olan sensin verdim fikri .d

Hocam, bende bilgisayar mühendisiyimde keşke herşeyi biz tek başımıza yapabilsek. :d Sırf bir web sitesi için 40 kişi uğraşıyoruz.

Hocam kafayı kod yazmaktan kaldırabilsem ne fikirlerimiz var da genciz diye yüklüyorlar tüm teferruat işleri bize . Sahibinden ve letgo mantıklı hocam bu ikisini deneyeceğim. Onun dışında gamesatışta da kalsın bakalım ne sonuç çıkabilir. Teşekkürler yardımlarınız için.

O iki sitede ilanları fixler. Çünkü başka hesap ilanı yok. Dene yine sen bı sansini. Bu sahibindenin ilanı tarama politikası çok sağlam da letgo biraz ahraz. Letgoda açık gostermeden ilan koymayı dene. Şey gibi düşün hani bı ara Ali ecpreste mi ne elbise ilanı koyup çocuk mu ne satiyotlamis. Nerden nereye getirdim de örnek sağlam oldu mevzuyu biliyorsan anladın sen.

Hocam bir baktımda ikisine de yok yemez. Özellikle sahibinden. Böyle bu işler için site değil de bir Discord adresi falan olsa aslında güzel olurdu gibi.

Hocam bir baktımda ikisine de yok yemez. Özellikle sahibinden. Böyle bu işler için site değil de bir Discord adresi falan olsa aslında güzel olurdu gibi.
Bilgisayar parçası satan DC gruplarına gidip oraya ilan açabilirsin ya da Facebook. Toplam kaç tl atmışsındır sen oyuna.

Bilgisayar parçası satan DC gruplarına gidip oraya ilan açabilirsin ya da Facebook. Toplam kaç tl atmışsındır sen oyuna.
2 küsur attım hocam. Ama tabi dolar kuru veya oyun fiyatları böyle değildi yarı yarıyaydı neredeyse ve set olarak aldığım için uyguna getirdim şu an tek tek alınsa baya bir ediyor gibi.

Benim anlamadığım forumda bir sürü konu var. Böyle hesap almış birileri, aslında bu kadar pahalı olanı alanı hatırlamıyorum da neyse böyle hesap alanlar var.
Sonra atıyorum 1 hafta sonra falan satıcı hesabını gerekli bilgiler ile geri alıyor ve alıcı adam dolandırıldım diye konu açıyor. Konuya gelen cevaplarda da zaten hesap satışı yasak olduğu için bir hakkınız falan yok yazıyorlardı galiba emin değilim.

Bu yüzden kim bu tip hesaplara 5-6 bin veriyor ilginç bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…