Steam Hesabım ne kadar eder?

2. el hesap nasıl alıyor alan kişiler ilginç. Hesabı satan kişiler kısa süre sonra bir mesaj ile geri alıyorlar hesabı ve alan kişi para verdiğiyle kalıyor.
 
999.kez yazışım, Steam hesabı alanlar genelde hile yapıp oyundan ban yiyen kesim oluyor, tekrar hesap alıp hileye devam ediyorlar. Ayrıca satış yasak onu geçtim satılan hesabın geri alınabilmesi çok kolay. Steam hesabını Max 200'e satarsın, tabii alıcı bulursan. Oyun oynamak için Steam hesabı alan yok.
Adamın istediği 3 oyun var belki hesapta, diğerlerini istemiyor, bunun için hesap alıp hem tespitinde hesabın kapanması hem kolayca geri alınmasını göze almaz kimse.
arkadaşım 35klik hesabı 15kya satmıştı
 
Ben de merak edip SteamDB sitesinden kendi Steam hesabimin fiyatına bakmıştım, 1700 dolar diyordu. Şaşırdım ve inanmadım. Bu site neye göre ölçüyor bilmiyorum ama kimse 1700 dolar vermez bir hesaba veya o kadar da etmez bir hesap. 49bin TL yapıyor 1700 dolar. O kadar parasi olan adam gider baştan hesabını kurar en kral oyunlari, skinleri alır. SteamDB fiyatlarını ciddiye almayin kısacası. Ayrica hesap satmak zaten yasak diye biliyorum.
 

Geri
Yukarı