Steam Hesabıma giremiyorum

slmbenrıfkı

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Zalman i3

Anakart: PRIME B460M-K

CPU: İ5 10400F 6 çekirdek

Ram 1: Kingston 8GB Hyperx 2133MHz
Ram 2: Corsair VENGEANCE LPX 8GB 2133MHz

GPU: RX 570 8GB 256-bit

PSU: Sharkoon SHP650 V2 650 W

SSD: Toshiba TR200 480GB

HDD: Samsung 500GB (Piyasadan kalkmış modelini bilmiyorum.)

Kasa Fanı: ZA1225CSL (4 Adet)

CPU Soğutucu: Kule fan model bilmiyom
Meslek
Elektrik elektronik
Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben Steam hesabıma bilgisayarda da Steam mobil uygulamasindan da giriş yapamıyorum. Hesabıma giriş yapmış farklı bir cihaz yok. Şifremden ve hesap adımdan eminim ki doğru ama giriş yaptığımda hiçbir hata almadan direkt Steam kapanıyor. Hesabımda değerli çok fazla item var. Yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben Steam hesabıma bilgisayarda da Steam mobil uygulamasindan da giriş yapamıyorum. Hesabıma giriş yapmış farklı bir cihaz yok. Şifremden ve hesap adımdan eminim ki doğru ama giriş yaptığımda hiçbir hata almadan direkt Steam kapanıyor. Hesabımda değerli çok fazla item var. Yardımcı olun.

Sorun sizin hesabınızda mı yoksa herhangi bir hesaptada oluyor mu onu kontrol edin. Eğer olmuyosada Steam destekden hesap kurtarma hakkında destek talebi oluşturup sorununuzu anlatın.

Tarayıcıdan steam hesabına girebiliyor musun ? Eğer girebiliyorsan, Steam masaüstü uygulamasında sorun vardır. Tamamen sil, tekrar kur. Yoksa Steam Support'a ticket at.

Sorun sizin hesabınızda mı yoksa herhangi bir hesaptada oluyor mu onu kontrol edin. Eğer olmuyosada Steam destekden hesap kurtarma hakkında destek talebi oluşturup sorununuzu anlatın.
Hocam yan hesabım yok oyuzden farklı hesapta oluyormu bilmiyorum ama galiba benim hesapta .

Tarayıcıdan steam hesabına girebiliyor musun ? Eğer girebiliyorsan, Steam masaüstü uygulamasında sorun vardır. Tamamen sil, tekrar kur. Yoksa Steam Support'a ticket at.
Hiçbiryerden giremiyorum hocam farklı internetten girmeyi bile denedim ama olmuyor.

İki cihazdada aynısı oluyorsa garipmiş. Desteğe yazman daha iyi olur sanırım.
Destekte hesabıma giremiyorumda hesap kurtarma var ordada parola değişme var hocam parolamı değişiyim mi?

Hocam yan hesabım yok o yüzden farklı hesapta oluyor mu bilmiyorum ama galiba benim hesapta.

Hiçbir yerden giremiyorum hocam farklı internetten girmeyi bile denedim ama olmuyor.

Temp mailden ya da ayrıca bir Gmail hesabı açıp deneyebilirsin. Zaten Steam desteğe yazmak için o yeni açtığın hesabıda kullanabilirsin.

Temp mailden ya da ayrıca bir Gmail hesabı açıp deneyebilirsin. Zaten Steam desteğe yazmak için o yeni açtığın hesabıda kullanabilirsin.
Farklı hesaptan rahatca giriliyor Steam'a hocam hesap açıp denedim.

Steam desteğe o hesap üzerinden ulaşın. Muhtemelen başlarda Steam hesabınızla ilgili önemli bilgileri güvenlik sorusu olarak sorarlar.
Tamam hocam steam desteğe yazdım yardımınız için teşekkürler umarım olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı