Hesabıma kısıtlama getirilmiş

Kutay Kufti

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Uçak Mühendisi, Çevirmen
Ortada büyük bir yanlış anlaşılma olduğu için sahte hesap açmak zorunda kaldım, asıl hesabım @Kutay Kufti . Arkadaşlar iki üç gündür foruma girmiyordum, girdiğimde küfür sebebiyle 1 ay ban yediğimi gördüm, etkinliklere girdiğimde birinin benim adıma foruma girdiğini, bunu açık açık yazdığını sonra da başka konularda küfür ederek hesabımı engellettiğini gördüm.

@Recep Baltaş ve @Ali Güngör bu sorunun çözüldüğünü söylemişler, benim sorunum çözülmedi ve benim her şeyden şu anda haberim oluyor, lütfen sorunumu halledin sayın yönetim.

Bu da ekran görüntüleri; Dün başlığı altındaki hiç bir şey bana ait değildir.

asdasdq123.PNG

asdasdqwdas.PNG

@MF linkteki konuda kimsenin hesabının açık kalmadığını bu sebeple herhangi bir şekilde ban yemeyeceğini belirtmişsiniz.

Technopat Sosyal Başka Hesaba Giriyor | Sayfa 13 | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de oldu. Technopat'a girdiğimde başkasının hesabına giriyor. Senin hesabına girmedim ama girsem de küfür etmem.

Öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğiniz için,
Hesabıma giren arkadaşın ettiği küfürden sonra @Silinen üye adlı arkadaş bir gönderisinde kötü ifade kullandığımı belirtmiş, bana ait olmayan bir gönderi yüzünden gerek forumda gerek google index'inde kötü söz damgası yemek istemediğimden linkteki gönderiyi düzeltirseniz/silerseniz çok memnun olurum.

i7 4790K sisteme GTX 770 mi GTX 960 mı? | Technopat Sosyal

Ben Kutay Kufti tekrardan;

Arkadaş ne desem bilemiyorum sinirden elim ayağım titriyor dün gece de aynı şey olmuş, birisi benim hesabıma otomatik olarak oturum açmış, kötü Türkçe kullanmış ve hesabım engellenmiş.
@Recep Baltaş , @Ali Güngör , @MF cezamın kalkması yetmiyor bu sorunu çözmelisiniz, benim yapabileceğim bir şey ise lütfen bana yönergeleri bildirin, çok sıkıldım her sabah kalktığımda bugün hesabıma kim giriş yaptı acaba diye, sinir stres yemin ediyorum..

Düzenleme : Tam 7 saat oldu, sistemdeki güvenlik açığını çözememiş olabilirsiniz ama en azından orijinal hesabımın engelini kaldırırsanız sevinirim. Diğer konulara cevap yazıp bu konuyu görmezden geldiğiniz için gönderiyi yukarıya taşımak zorunda kaldım. @MF @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı