Steam Hesabıma puan ile ne alabilirim?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Steam'da 2013 puanım oldu. Çerçeve almayı düşünüyorum. Ne alabilirim? Kırmızı bir avatar dizmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hesabımın linki: https://steamcommunity.com/id/Hensscha/

Son düzenleme:
Biraz daha biriktirip set alabilirsin.
Hocam set alma taraftarı değilim. Zamanı gelince steam puanı satın alabilirim. Şuan sadece çerçeve vesaire alma taraftarıyım.

Biraz daha biriktirip set alabilirsin.
Öneri verecek misiniz?

Hocam set alma taraftarı değilim. Zamanı gelince steam puanı satın alabilirim. Şuan sadece çerçeve vesaire alma taraftarıyım.

Öneri verecek misiniz?
@Starlink_0 Hocam siz bir ara bana puan ile ilgili yardım etmiştiniz. 2013 puanım var ne alabilirim? Kırmızı bir avatar dizmek istiyorum. Onun için profilime uygun bir çerçeve olursa iyi olur.

Hocam keşke biraaz daha erken yazsaydınız. 😀 Neyse benim aldığım da güzel durdu. Ayrıca steam puanı satın alacağım zaten. O yüzden pek dert etmiyorum. Yine de çok teşekkür ederim.
Anladım. Kusura bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı foruma çok fazla giremiyorum bu son birkaç gündür. Şu an aldığınız da kötü değil zaten. Rica ederim ayrıca.

Anladım. Kusura bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı foruma çok fazla giremiyorum bu son birkaç gündür. Şu an aldığınız da kötü değil zaten. Rica ederim ayrıca.
Anladım hocam. Kusuruma bakmayın. Bilmiyordum.

Bende çok güzel bir çerçeve vardı. Adı Damned. Eğer hafiften havalı görünmesini istiyorsanız profilinizin, bence çok yakışır.

Estağfurullah hocam. Ben sadece nedenini söyledim cevap veremeyimişinin. Böyle başka konunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Tamam hocam. Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı