Hesabımda The Witcher 3: Wild Hunt varsa GOTY Edition'u daha ucuza mı alırım?

BerkayKayrak

Centipat
Katılım
17 Eylül 2019
Mesajlar
68
Arkadaşlar ben Steam'dan oyunu alırken fazla bakiyem yoktu hesabımda bu yüzden sadece oyunu almıştım şimdi oyunu bitirdim DLC paketlerini de almak istiyorum Game of the year Edition'u yine aynı paradan mı alıyorum yoksa Witcher 3'üm olduğu için daha ucuz alabiliyor muyum?
 
Malesef aynı fiyat hocam. Birebir aynı durumda ben de kalmıştım. Oyunu ilk çıktığı zaman kutulu bir şekilde satın aldım. Oyunun kutulu sürümü GoG platformunu kullandırtıyor. Sonradan ek paketleriyle birlikte Steam üzerinden tekrar satın aldım.

Fakat benim durumumda Game of the Year edition'ın toplam fiyatı, GoG üzerindeki bir adet DLC fiyatından daha ucuzdu. :D
 
Direk Expansion Pack alabilirsin. Zaten küçük ek paketler ücretsiz veriliyor. Bunun içinde sana lazım olan genişleme paketleri var.

 
Malesef aynı fiyat hocam. Birebir aynı durumda ben de kalmıştım. Oyunu ilk çıktığı zaman kutulu bir şekilde satın aldım. Oyunun kutulu sürümü gog platformunu kullandırtıyor. Sonradan ek paketleriyle birlikte Steam üzerinden tekrar satın aldım.

Fakat benim durumumda Game of the year Edition'ın toplam fiyatı, gog üzerindeki bir adet DLC fiyatından daha ucuzdu. :D.

Steam'de en yakın indirim ne zaman? Ona göre yakın tarihse bekleyip daha ucuza alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı