Hesabımdan Arkadaşlarıma Birileri Mesaj Göndermiş

Ahmet Karaca

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
vfwjs.jpg

vfwk4.jpg

Derdimi şu iki resimde anlatmak istedim. Birileri benim hesabıma erişerek bende kayıtlı olan kişilere "technopat hey Weightloss made easy with special fruit http://womenshealth.com-october25.net/diet " şeklinde mesaj göndermiş. Sanırım zayıflamak bu özel meyve ile daha kolay anlamına geliyor. Bu sizde de oldu mu yoksa sadece bana mı geldi? Bu mesajı gönderenleri tespit edebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarında ki bir zararlı email hesabını ele geçirmiş. Worm bulaşmış çoğunlukla Kaspersky IS yükleyip sisteminizi fullscan yapın. CCleaner kullanmıyorsan her tarayıcı çıkışında ccleaner ile temizlikler yapın. (Şuan değil) Her işlem bitip kontrol altına alındıktan sonra yaparsın ccleaner işini.

Gönderdiğin emailler ile beraber virüs göndermiş olabilirsin o yüzden gönderdiğin bir kişinin mesajını sağ tıkla ileti kaynağını görüntüleye tıkla ve ip adreslerini ve dosyaları googleda araştır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı