Hesabımdan Para Çekiliyor

MehmetSrtkya

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknoloji Alanı
Benim sorunum birkaç aydır devam ediyor. Banka hesabımdan resmini eklediğim şekilde para alınıyor. Bunu ilettim ama istediğim yanıtı alamadım ve para giderken herhangi bir bildirim almıyorum, bunu nasıl durdurabilirim yardım eder misiniz? İlk defa karşılaşıyorum.

20200216_181249.jpg

Kartını online işlemlere kapatabilirsin, ihtiyacın olduğu zaman bir dakika bile sürmeden yeniden uygulama üzerinden açabilirsin. Belki de unuttuğun abonelik, vesaire vardır. Bankanı tekrar ara, bu ödemelerin hiçbirinin bilgin dahilinde yapılmadığını belirt ve gelecekte de bu ödemelerin gönderildiği adrese yapılacak olan tüm ödemelerin, senin kartın için engellenmesini istediğini öyle.

Ya bir yere aboneliğiniz var ya da bir telefona kart bilgileriniz kayıtlı olabilir, o kişi satın al deyince otomatik olarak parayı çekiyordur. Evdeki tüm telefonları kontrol edin. Google play aboneliklerinizi kontrol edin, en son çare kartınızı e-ticarete kapatın.

Ceza almışım, cevap vermedim kusurabakmayın. Evet dediğiniz gibi internet alışverişini kapattım sadece kullanacağım zaman açacağım, birde @Musa B. Dediğin geri para iadesini tekrar istedim umarım olumlu cevap alırım.
Geri dönüş yaptılar fakat "aile üyelerinizden biri yapıyor olmalı" diğerek 2. Kez aynı geri dönüşü aldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı