Steam Hesabımı nasıl satabilirim?

fedheden

Kilopat
Merhabalar, yıllardır amatörce kendimce oynadığım steam hesabımı kredi kartı borçları yüzünden satmak durumundayım. Açıkçası satmanın yasak olup olmadığını bile bilmiyorum. Ne kadar eder, nasıl yapılır vs bir fikrim yok. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa memnuniyetle dinlerim. Steam hesabımdaki oyunlar şunlar;
  • Arma 3
  • Red Dead Redemption 2
  • Asetto Corsa
  • Max Payne 3
  • Metro Last Light Complete Edition
  • BF4
  • Car Mechanic Simulator 2015
  • Contraband Police: Prologue
  • CS:GO (Seçkin hesap)
  • Dirt 3 Complete Edition
  • ETS2 (İberia hariç full map dlc special transport-HP Cargo Pack-kabin aksesuarları- Heavy cargo pack-Krone tralier Pack-Schwarzmüller trailer pack-window flags-metallic paints-turkish paint job DLC'leri mevcut)
  • Forza Horizon 4
  • Grid
  • Insurgency
  • Just cause 3
  • Enclave
  • Just survive
  • Knights And merchants
  • Knightshift
  • Layers Of Fear (2016)
  • Left 4 Dead 2
  • Murderous Pursiuts
  • Orwell
  • Outlast 2
  • Payday 2
  • Prison Architect
  • Ride 2
  • Sniper Elite V2

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yıllardır amatörce kendimce oynadığım Steam hesabımı kredi kartı borçları yüzünden satmak durumundayım. Açıkçası satmanın yasak olup olmadığını bile bilmiyorum. Ne kadar eder, nasıl yapılır vs bir fikrim yok. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa memnuniyetle dinlerim. Steam hesabımdaki oyunlar şunlar;
  • Arma 3
  • Red Dead Redemption 2
  • Assetto Corsa.
  • Max Payne 3
  • Metro: Last Light Complete Edition.
  • BF4
  • Car Mechanic Simulator 2015.
  • Contraband police: Prologue.
  • CS:GO (seçkin hesap)
  • Dirt 3 Complete Edition.
  • ETS 2 (Iberia hariç Full map DLC Special transport-HP cargo pack-kabin aksesuarları- heavy cargo pack-Krone tralier pack-schwarzmüller trailer pack-window flags-metallic paints-turkish paint job DLC'leri mevcut)
  • Forza Horizon 4
  • Grid
  • Insurgency
  • Just Cause 3
  • Enclave
  • Just survive.
  • Knights and merchants.
  • Knightshift
  • Layers of Fear (2016)
  • Left 4 Dead 2
  • Murderous pursiuts.
  • Orwell
  • Outlast 2
  • Payday 2
  • Prison Architect.
  • Ride 2
  • Sniper Elite v2.

Yasak diye biliyorum.

Pekala, ilginiz için teşekkürler:)

TL cinsinden bugunün değeri olarak 2083TL önerdi. Ancak RDR2 tek başına 1.150TL ediyor. Dolar bazında hesapladığımda ise 471 dolar yani yaklaşık 9900 lira yapıyor. Hangisini ölçü kabul etmeliyim şaşırdım açıkçası.
Satış yaparken şu anki mevcut indirimli değeri baz almalısınız. 1.150 TL yerine 379,50 TL'yi baz alın fakat 379,50 TL yerine %20'sini falan saymalısınız. Yasak ve hesap geri alınabilir olduğundan dolayı yabancı biri yüksek fiyatlar vermek istemez Steam hesaplarına. (Özellikle bir ayrıcalığı olmayan hesaplara.)

Size güvenen birine satacaksanız da tatmin eden sayılara satabilirsiniz.

Satış yaparken şu anki mevcut indirimli değeri baz almalısınız. 1.150 TL yerine 379,50 TL'yi baz alın fakat 379,50 TL yerine %20'sini falan saymalısınız. Yasak ve hesap geri alınabilir olduğundan dolayı yabancı biri yüksek fiyatlar vermek istemez Steam hesaplarına. (özellikle bir ayrıcalığı olmayan hesaplara.)

Size güvenen birine satacaksanız da tatmin eden sayılara satabilirsiniz.

RDR2 falan %60 %70 civarında indirimdd olması lazım şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı